Stiri mondene

Theo Rose și Alex Leonte din nou împreună! Cei doi au fost nașii de botez ai unui băiețel

Theo Rose și Alex Leonte din nou împreună! Cei doi au fost nașii de botez ai unui băiețel
Alex Leonte și Theo Rose au fost nașii de botez ai unui băiețel  [Sursa foto: Instagram/wowbiz]
Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit, dar își duc rolul de părinți spirituali până la capăt. Cei doi s-au întâlnit la petrecerea organizată în cinstea finuțului lor

Theo Rose și Alex Leonte au fost văzuți împreună la doar câteva luni de la despărțire. Deși nu mai formează un cuplu, cei doi au participat la o petrecere pe cinste și au fost nașii de botez ai micuțului Selim, copilul unor prieteni.

Citeste si: Anghel Damian, gest romantic pentru iubita lui. Regizorul a surprins-o pe Theo Rose pe platourile de filmare

Theo Rose și Alex Leonte din nou împreună! Cei doi au fost nașii de botez ai unui băiețel
Theo Rose și Alex Leonte au fost nașii de botez ai unui băiețel [Sursa foto: Captură Instagram]

Theo Rose și Alex Leonte au apărut din nou împreună la botezul unui băiețel

Theo Rose și Alex Leonte au șocat pe toată lumea când s-a aflat că au decis să meargă pe drumuri separate. Deși toată lumea se aștepta să facă pasul cel mare, cei doi s-au despărțit. Acum cântăreața și-a refăcut viața alături de regizorul Anghel Damian, în vreme ce fostul ei iubit încă nu a confirmat nimic despre o posibilă relație.

Pe vremea când Theo Rose și Alex Leonte formau un cuplu, cei doi au devenit părinții spirituali ai copilului unor prieteni.

Citeste si: Ce mesaj emoționant a postat Theo Rose pentru oamenii care au fost alături de ea în carieră: ”De ani de zile sunt aceiași și mă bucur”

Theo Rose și Alex Leonte din nou împreună! Cei doi au fost nașii de botez ai unui băiețel
Theo Rose și Alex Leonte au fost nașii de botez ai unui băiețel [Sursa foto: Captura Instagram]

Recent, a fost organizată și o petrecere în cinstea micuțului unde au cântat artiști precum Connect-R, Leo de la Roșiori și mulți alții, iar cei doi s-au întâlnit pentru a fi alături de finul lor.

Atât cântăreața, cât și nepotul lui Nea Mărin s-au distrat de minune la eveniment și au postat videoclipuri și pe rețelele de socializare. 

Theo Rose și Alex Leonte s-au despărțit după 5 ani de relație

Theo Rose și Alex Leonte au anunțat în urmă cu câteva luni că nu mai formează un cuplu. Vestea a venit după ce au apărut în presă fotografii cu artista săruntându-se cu noul ei iubit, regizorul Anghel Damian. Theo Rose a explicat fanilor că își dorea să păstreze discreția în ceea ce privește despărțirea de Alex și ar fi vorbit despre noua relație când ar fi fost pregătită. Atât cântăreața, cât și nepotul lui nea Mărin au spus că nu a fost vorba de infidelitate și doar au decis să meragă pe drmuri separate.

Citeste si: Prima reacție a lui Theo Rose, după ce Lia Bugnar a recunoscut că păstrează legătura cu Anghel Damian. Cum a descris relația cu tânărul regizor: "Nu a fost o discuție în direcția asta"

Theo Rose și Alex Leonte din nou împreună! Cei doi au fost nașii de botez ai unui băiețel
Theo Rose și Alex Leonte au fost nașii de botez ai unui băiețel [Sursa foto: Instagram]

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit. Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel.”,  a explicat Theo Rose.