Stiri mondene

Theo Rose nu și-a mai putut stăpâni revolta: "Să știi că viața unui om depinde de o zi de muncă din viața ta, n-ai alege să o salvezi?!"

Theo Rose revoltata din cauza internautilor
Theo Rose a facut anuntul trist despre copilul bolnav de cancer [Sursa foto: Instagram]
Cantareata a publicat un mesaj dur pe o retea de socializare dupa ce mai multi internauti au criticat gestul ei si al unor cantareti de muzica de petrecere.

Theo Rose se implică din ce în ce mai mult în campaniile dedicate copiilor cu grave probleme de sănătate și s-a alăturat inclusiv inițiativei dusa de Codin Maticiuc de a renova spitale dedicate micuților care suferă de cancer. Pe lângă donații, Theo Rose a mers în cadrul spitalului Fundeni unde le-a mai alinat puțin suferință copiilor cantandu-le, ascultadu-i și stand preț de câteva zeci de minute cu ei. Însă, gestul ei a fost interpretat și rasinterpretat de internauți și mai mult, au fost criticați colegii ei de breasla din industria muzicala de petrecere. 

Citește și: Theo Rose a izbucnit după ce a fost criticată dur că le-a cântat copiilor bolnavi de cancer piesa "Cămașa": "Fi-v-ar rușine să vă fie, sunteți făcuți grămadă!"

Theo Rose, revoltata de gestul internautilor

Theo Rose condamna gestul internautilor
Theo Rose a raspuns dur comentariilor din online[Sursa foto: Instagram]

Theo a și dat un exemplu elocvent, de fapt, a relatat o povestire a lui Codin Maticiuc care i-a spus cum celebrul cântăreț Florin Salam a venit și a cântat pentru un copil extrem de bolnav și la final a făcut și o donație pentru a completa suma necesara unei intervenții.

Din păcate, micuțul s-a stins înainte să mai aibă o șansă la viață: "A mers să cante gratis, a strâns bani din dedicații pentru intervenția copilului, la final a și completat suma pentru intervenție din banii lui, un gest superb pe care sper că l-ar face orice om și-ar permite chestia asta: Să știi că viața unui om depinde de o zi de munca din viața ta, de o cantare, de zece, n-ai alege să salvezi o viață? Sper că da. Din păcate copilul s-a stins, n-a mai reușit să ajungă la intervenție."

Theo Rose, mesaj acid dupa criticile primite in online

Apropo de colegul meu, Bogdan de la Ploiești, a făcut gesturi frumoase pentru foarte mulți oameni aflați în nevoie. Ăștia care au comentat așa ce au făcut? Uite că asta a avut timp să le facă, intre concerte, studiouri, filmări, tot ce a avut el. Voi, intre statul pe internet și comentarii, ce știți să faceți? Puneți mana și donati prin sms la 8845 2 euro, pentru renovarea spitalelor, fi-v-ar rușine să vă fie!