Stiri mondene

Theo Rose, dezvăluiri despre nunta cu Alex Leonte: „Să se gândească bine înainte”

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Alex Leonte
Theo Rose și Alex Leonte [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a vorbit deschis despre o posibilă nuntă cu Alex Leonte. Ce planuri de viitor au cei doi și cum își imaginează artista nunta de vis?!

Theo Rose este fără doar şi poate una dintre cele mai apreciate artiste ale momentului. Cântăreaţa are o carieră de succes, pentru care a muncit din greu. Susţinerea iubitului său a contat foarte mult pentru artistă, după cum a declarat în repetate rânduri. Fanii fostei concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” vor să afle când va face pasul cel mare și va ajunge în fața altarului alături de partenerul său de viață, Alex Leonte, mai ales că cei doi îndrăgostiți formează un cuplu de ani buni.

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Alex Leonte
Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui interviu oferit pentru cancan.ro, Theo Rose a vorbit despre relația e care o are cu nepotul lui Nea Mărin, dar și despre o posibilă nuntă între cei doi. Deși a declarat în nenumărate rânduri că nu îi stă gândul la măritiș, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities recunoaște că s-a gândit de mai multe ori la nuntă, Mai mult, artista și-a făcut și câteva scenarii.

Citeste si: Theo Rose, despre anxietate! Cum gestionează artista atacurile de panică: „Făceam exerciții de respirație așa cum mi-a arătat psihoterapeutul”

„Normal că mi-am imaginat (n.r. «nunta») și în Maldive, pe o plajă, frumos, eu cu el și cu un preot, și cu încă 3-4 zgarabeți în spatele nostru. Normal că mi-am imaginat scenariile astea, dar acum, la ce program am, Dumnezeu știe pe unde oi apuca să fac nunta.   Parcă vezi că ajung să zic da și după mă duc că am cântare sau filmare, sau ce-oi avea.  De ce să grăbim oamenii, graba strică treaba, lasă-l așa să se gândească bine înainte, că nici cu mine nu-i ușor. Aoleu, ce poamă sunt! Sunt poamă rea, eu spun, e un stres să fii iubitul meu, chiar cred asta!   Și eu, ca om, nu sunt tocmai normală dacă am ajuns să fac chestia asta, că în domeniul ăsta care e normal?!” a declarat Theo Rose.

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre relația cu iubitul ei, Alex Leonte
Theo Rose și Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Theo Rose, dezvăluiri inedite despre iubitul ei, Alex Leonte: „Este omul potrivit pentru o artistă”

Theo Rose și Alex Leonte formează un cuplu extrem de frumos și foarte solid, sunt împreună peste tot, Iubitul vedetei o însoțește pe toate concertele, motiv pentru care artista a mărturisit că îl apreciaza foarte mult pe iubitul ei pentru că o susține indiferent de situație și îi este alături la fiecare pas.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Leonte Alex (@leontealex30)

Citeste si: Theo Rose, ținta fanilor din mediul online! Artista, acuzată că folosește prea mult Photoshop: „A zis că l-am micșorat”

„Te fac să vrei să te implici în chestia asta! Și dacă te implici prea mult, tot nu-i bine! Da, (n.r.   «vine la concerte»), eu l-am rugat și el a făcut prostia să accepte.   Nu, (n.r. «nu e gelos»), asta e cea mai mică problemă a noastră, e chiar omul potrivit pentru o artistă, tocmai pentru că n-am avut niciodată probleme.   Înțelege absolut tot și urmează să vedeți niște chestii, că în videoclipuri se mai întâmplă lucruri.   Nu îi face nici lui plăcere să vadă, că nu e masochist, dar mă suține în tot ce fac. Eu mai am gura mare câteodată, trebuie să recunosc, nu e ușor pentru el!”,   a mai adăugat Theo Rose.