Stiri mondene

Theo Rose, detalii despre ziua în care s-a aflat de relația ei cu Anghel Damian din presă: „Îmi venea să ies afară să urlu”

Theo Rose, detalii despre ziua în care s-a aflat de relația ei cu Anghel Damian din presă: „Îmi venea să ies afară să urlu”
Theo Rose o oferit noi detalii referitoare la despărțirea dintre ea și fostul ei partener, Alex Leonte și ziua în care s-a aflat vestea.

Theo Rose și Alex Leonte au trăit o frumoasă poveste de dragoste de peste cinci ani de zile. Ultimul an de relație, însă, nu a fost deloc fericit pentru ei. De când artista a făcut anunțul despărțirii, în mediul online au circulat tot felul de zvonuri despre legătura dintre fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil!Celebrities” și nepotul lui Nea Marin, care părea să se stingă cu fiecare zi ce trecea. 

Theo Rose, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte
Theo Rose, noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose și Alex Leonte din nou împreună! Cei doi au fost nașii de botez ai unui băiețel

„Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine.

Însă noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea. Eu mai degrabă am vrut să se întâmple cu discreție și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit”,
spune Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, prima reacție după ce a fost urmărită de paparazzi

De când s-a aflat de relația pe care o are cu Anghel Damian, cântăreața a preferat să nu dea prea multe detalii, fiind o persoană rezervată în declarații. Invitată recent în platoul unui post de radio, Theo Rose a rupt tăcerea, precizând că este extrem de supărată pe situație. Conform declarațiilor sale, protagonista serialului „Clanul” a fost urmărită de paparazzi pentru prima dată.

Theo Rose
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Theo Rose, părere tranșantă despre infidelitate după ce o femeie a spus că e normal ca bărbatul să înșele: „Se sublinia acolo că ăla care nu înșală, este un fătălău”

„Anul ăsta mi s-a întâmplat pentru prima dată în viața mea să mă urmărească paparazzi. Îmi venea să ies afară să urlu, să zbier, să ies de acolo cum o fi, numai să ies, să pot să mă descarc. Îmi vine să plâng și acum. Mi-a trecut supărarea pe oameni și m-am gândit că poate a meritat chestia asta să-mi dau eu seama că nu e totul lapte și miere cum am crezut că e”, a spus Theo Rose.