Stiri mondene

Theo Rose, despre anxietate! Cum gestionează artista atacurile de panică: „Făceam exerciții de respirație așa cum mi-a arătat psihoterapeutul”

Theo Rose a vorbit despre anxietate
Theo Rose [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a vorbit despre atacurile de panică pe care le are. Ce face artista de fiecare dată când are un astfel de episod?!

Theo Rose este fără doar şi poate una dintre cele mai iubite artiste din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe față și are o viață frumoasă, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a devenit victima anxietății, și a avut nevoie chiar și de ajutorul specialiștilor. Pentru că are o relaţie apropiată cu fanii săi, atunci când are puţin timp liber, artista stă de vorbă cu aceştia şi le răspunde diferitelor curiozităţi.

În urmă cu câteva ore,  Theo Rose le-a vorbit fanilor despre atacurile de panică cu care se confruntă.  Cântăreața a recunoscut că ea este singura vinovată de toate stările pe care le are și încearcă să facă haz de necaz. 

Theo Rose, despre anxietare
Theo Rose, despre anxietare[Sursa foto: Facebook]
 

Citeste si: Theo Rose, experiență paranormală inedită: „Cei de dincolo chiar ne pot trimite niște semne”

„La mine anxietatea, respectiv atacurile de panică care nu au întârziat să apară, au început să se manifeste în momentul în care am simțit că se pune foarte mare presiune pe mine. Eu puneam presiunea asta pe mine într-un context cu niște oameni, cu cântat. Era o situație pe care eu o vedeam ca pe o mare oportunitate, așa mi-a fost și prezentată și eu atunci puneam foarte mare presiune pe mine ca oamenii de lângă mine să fie mulțumiți.

Așa a început toată criza asta de anxietate la mine. Presiune a fost și din partea oamenilor, fără ca ei să intenționeze, sunt convinsă, dar eu așa am simțit, așa vă spun.

Theo Rose a vorbit despre anxietate
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Astfel s-a creat acest buton care e foarte ușor de apăsat. Se activează de fiecare dată când eu încep să mă stresez pentru ceva. O simt așa cum ia de la stomac și nu e bine. Dar de data asta pot să controlez, pentru că eu știu din ce cauză e, știu cum se manifestă și nu mă mai sperie. Frica asta nu se manifestă doar la nivel de gând, începe inima să îți bată accelerat, începi să respiri necontrolat, te strici la stomac, se întâmplă niște lucruri atunci când te apucă criza de anxietate. Atunci e foarte important să înveți să respiri’’, a povestit Theo Rose  pe Instagram.

Theo Rose a vorbit despre anxietate
Theo Rose[Sursa foto: Instagram]

Cum depășește Theo Rose crizele de anxietate

Theo Rose a mărturisit că depășește crizele de anxietate cu ajutorul respirației controlate, așa cum a învățat-o psihoterapeutul. 

Citeste si: Theo Rose, clipe de coșmar! Artista le-a povestit fanilor o întâmplare care a speriat-o: „Noroc că era ușa descuiată”

„Multe nopți la rând înainte să adorm, făceam exerciții de respirație așa cum mi-a arătat psihoterapeutul, ca să reușesc să mă calmez când am o criză de anxietate’’, a mai spus artista.