Stiri mondene

Theo Rose a vrut să colaboreze cu Smiley! Prin ce a trecut artista când a bătut la ușa casei de discuri: „Acolo s-a decuplat treaba”

Theo Rose a vrut să colaboreze cu Smiley
Theo Rose [Sursa foto: Facebook]
Theo Rose rupe tăcerea! Artista a vorbit despre momentul când a apelat la casa de producție a lui Smiley. Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi artiști?!

Theo Rose, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, şi-a dorit să semneze cu HaHaHa Production, casa de discuri a lui Smiley, însă a rămas cu un gust amar după ce a văzut cum au decurs lucrurile. Invitată în cadrul unui podcast, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a făcut dezvăluiri despre situația cu care s-a confruntat în urmă cu aproximativ doi ani, atunci când a apelat la casa de producţie a lui celebrului cântăreț. 

Theo Rose a vrut să colaboreze cu Smiley
Smiley[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Theo Rose, confesiuni în fața fanilor din mediul online! Ce a descoperit artista în propria casă?!: „E de-a râsu'-plâns'! Am zis că visez”

„Mi s-a spus așa: „Dacă vii aici, la noi, un an de zile nu ai cum să lansezi nimic”, după ce eu spusesem că nu mai aveam ceva scos de mult timp. N-am cum să scot un an de zile, am zis ok, da, bine, măcar lucrez în timpul ăsta, câștig pe altă parte. Problema n-a fost atunci, problema a fost la final de tot. 

Theo Rose a vrut să colaboreze cu Smiley
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

După ce m-am deschis, le-am zis sincer în ce perioadă mă aflu și ce simt eu, în legătură cu cariera mea și cu ce vreau eu să urmeze în continuare pentru mine și de ce m-am mai lovit înainte. Și când am ieșit afară, m-a bătut așa pe umeri și mi-a zis: „Te primim”. Din start la mine s-a decuplat treaba. Păi cum mă primiți, că dacă m-ați chemat normal ar fi să zică „Da, hai să lucrăm”, dar exprimarea a fost „Te primim” și am zis bine, hai că ne auzim și nu ne-am mai auzit.”, a declarat Theo Rose.

Theo Rose a vrut să colaboreze cu Smiley
Theo Rose[Sursa foto: Facebook]

Theo Rose, piesă cu un artist susținut de casa de discuri a lui Smiley

Theo Rose a trecut peste acel moment neplăcut, iar după câteva luni a acceptat să lanseze o piesă în colaborare cu Emilian, artistul reprezentat de HaHaHa Producton, care a ajuns pe locul 1 în trending după scurt timp.