Stiri mondene

Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie mereu pozitivă! Care este, de fapt, secretul artistei: „E și ăsta un soi de menire pe Pământ”

Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie pozitivă
Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie pozitivă [Sursa foto: Instagram]
Theo Rose a vorbit cu sinceritate despre starea sa de spirit. Cum reușește artista să fie pozitivă în orice moment?!

Theo Rose este mereu cu zâmbetul pe buze, iar charisma ei o face să fie una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Mereu pusă pe șotii, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!Celebrities” nu se înlătură de la nicio provocare. Vedeta se bucură de o carieră înfloritoare, dar și de zeci de mii de fani care îi apreciază activitatea artistică. De cele mai multe ori, piesele lansate ajung la scurt timp să devină adevărate hit-uri.

Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie pozitivă
Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie pozitivă[Sursa foto: Instagram]

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” își face mereu timp pentru a-și ține fanii la curent cu toate evenimentele din viața sa, drept mulțumire pentru succesul pe care tânăra artistă l-a dobândit datorită acestora. Recent, cântăreața a fost întrebată cum reușește să își mențină un vibe pozitiv într-o lume atât de ”nebună”. Fără să stea prea mult pe gânduri, Theo Rose a răspuns cu sinceritate că este un fel de menire a ei pe Pământ și că așa este ea de când era mică.

Citeste si: Theo Rose, primele declarații despre debutul în actorie! În ce serial va juca artista?: „Fur meserie de la toți”

”E și ăsta un soi de menire pe Pământ. Așa m-am format de când eram mică, cred că m-am născut cumva cu asta. Am crescut în agitație, în nebunie și ăsta am înțeles eu că trebuie să fie rolul meu în lume și funcționează’’,  a spus Theo Rose.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose, despre viața ei înainte să devină celebră

Dacă în aceste momente, Theo Rose se bucură de un succes formidabil și este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară, vedetei nu i-a mers tocmai bine înainte să devină celebră. În cadrul unei emisiuni TV, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a mărturisit cum arăta viaţa sa în urmă cu câţiva ani atunci când nu era cunoscută.

Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie pozitivă
Theo Rose a dezvăluit cum reușește să fie pozitivă[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum se înțelege Theo Rose cu Smiley la masa juraților? Artista, detalii din culisele concursului muzical: „Sunt înțepături reale, că noi ne certăm acolo”

„Am trăit săptămâni întregi doar cu 50 de lei. I-am cheltuit pe pâine, niște legume, niște chestii, cărniță.  Găteam cu vară-mea, aveam niște șuncă de la mama de la țară. Asta e șmecheria, dacă ai rude la țară îți trimit un ou proaspăt, niște șuncă afumată, niște brânză, niște roșii, niște castraveți. Mare parte din ce-ți trebuie ca alimentație ai. În primii doi ani de facultate a fost mai dificil”, a spus Theo Rose.

Citește continuarea aici!