Stiri mondene

The Weeknd a compus piese noi pentru coloană sonoră a filmului ”Avatar: The Way of Water”. Iată când va apărea în cinematografe

The Weeknd a compus piese noi pentru coloană sonoră a filmului ”Avatar: The Way of Water”. Iată când va apărea în cinematografe
The Weeknd a compus piese noi pentru coloană sonoră a filmului ”Avatar: The Way of Water” [Sursa foto: Instagram]
La 13 ani după primul film, luna aceasta se va lansa ”Avatar: The Way of Water”. Producția revine cu o colană sonoră de excepție

”Avatar: The Way of Water” va avea premiera pe 16 decembrie 2022, la 13 ani distanță de la primul film ”Avatar”. Mult așteptata producție va debuta cu o coloană sonoră pe măsură, The Weeknd fiind cel care a compus o parte din piese, el fiind cel care a dat fanilor vestea printr-o postare pe Twitter.

Citește și: The Weeknd, decizie neașteptată! Artistul canadian își dorește să-și schimbe numele: „Ceva care să sune cool”

The Weeknd a compus piese noi pentru coloană sonoră a filmului ”Avatar: The Way of Water”. Iată când va apărea în cinematografe
The Weeknd a compus piese noi pentru coloană sonoră a filmului ”Avatar: The Way of Water”[Sursa foto: Instagram]

The Weeknd a compus piese pentru coloana sonoră a filmului ”Avatar: The Way of Water”

The Weeknd  a postat pe contul de Twitter un video de 12 secunde în care apare un ”A” albastru uriaș cu o pasăre în centru. În teaserul postat de celebrul cântăreț apare și data 12.16.22, aceeași dată în care filmul ”Avatar” va apărea în cinematografe.

The Weeknd a dat retweet și unei postări a contului oficial "Avatar", care includea hashtag-ul "#AvatarTheWayOfWater x @theWeeknd", confirmând practic implicarea sa în coloană sonoră.

Citește și: The Weeknd a lansat albumul „Dawn FM”. Ascultă piesele de pe cel mai nou album aici

”Avatar: The Way of Water” a fost deja prezentat în fața unor actori renumiți de la Hollywood, iar Guilermo del Toro l-a numit „o realizare impresionantă”. În prezent se lucrează deja la următoarele 3 filme ”Avatar”, care vor apărea după lansarea producției ”The Way of Water”. Toate sunt scrise, regizate şi produse de James Cameron, omul din spatele unor filme renumite, precum "Titanic" şi "Terminator 2". Acesta s-a plâns recent de costurile de producție, care ajung la 350 de milioane de dolari pentru doar unul dintre cele 5 filme.

The Weeknd va apărea în serialul care se va lansa pe HBO, ”The Idol”

The Weeknd  se pregătește să apară pe micile ecrane în serialul care se va lansa pe HBO, ”The Idol” și se bucură de un real succes după ce a primit nominalizării şi premii la European Music Awards şi American Music Awards pentru ultimele sale albume. La începutul anului 2022, artistul lansa albumul "Dawn FM", pe care auzeam vocea lui Jim Carrey ca ghid şi gazdă radio în cadrul poveştii acestui LP. 

Citește și: Top Spotify 2022! Bad Bunny este cel mai ascultat artist de pe Spotify pentru al treilea an la rând

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Weeknd (@theweeknd)

Abel Tesfaye este numele real al lui The Weeknd, care a fost preluat și pentru ultimul său disc, în cadrul căruia artistul susține că s-a reinventat și a renunțat la persoana cu bandaje, petreceri și high life. Abel s-a mai intersectat cu industria cinematografică și în trecut, după ce piesele lui au fost asociate cu producții precum "Black Panther" şi "Game of Thrones".