Lansări muzicale

Teaser: Miley Cyrus se pregătește să lanseze o nouă piesă, intitulată ”Flowers”

Teaser: Miley Cyrus se pregătește să lanseze  o nouă piesă, intitulată ”Flowers”
Miley Cyrus  [Sursa foto: Instagram]
Miley Cyrus revine cu muzică proaspătă în 2023! Cântăreața a lansat două teasere pentru cea mai nouă piesă a sa, ”Flowers”

Miley Cyrus este una dintre cele mai cunoscute vedete din întreaga lume și a reușit să înceapă anul în forță după ce a prezentat două clipuri teaser pentru noua ei piesă, ”Flowers”. Piesa se va lansa pe data de 13 ianuarie, iar anunțul a fost făcut chiar de artistă în timpul petrecerii de Anul Nou, pe care a găzduit-o anul acesta alături de Dolly Parton. 

Teaser: Miley Cyrus se pregătește să lanseze  o nouă piesă, intitulată ”Flowers”
Miley Cyrus[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bat clopotele de nuntă la Hollywood! Billy Ray Cyrus și și Firerose și-au anunțat logodna

Miley Cyrus a lansat două teasere pentru noua sa piesă ”Flowers”

Miley Cyrus a anunțat că va lansa muzică proaspătă în 2023 chiar în timpul petrecerii de la trecerea dintre ani. Evenimentul a fost difuzat în direct pe NBC, iar cântăreața a interpretat cele mai cunoscute piese ale sale, înclusiv duete: "Let's Dance" cu David Byrne, "Wrecking Ball" și "I Will Always Love You" cu Dolly Parton, "Stars Are Blind" cu Paris Hilton, și "Midnight Sky"

cu Fletcher. 

Miley Cyrus a lansat două teasere pentru piesa ”Flowers”. În primul videoclip, vedeta în vârstă de 30 de ani, poate fi observată în timp ce se plimbă nonșalant, purtând o ținută aurie, urmând ca în cel de-al doilea clip să renunțe la haine și să rămână într-un costum de baie. 

Se crede că piesa poate face parte dintr-un nou material discografic pe care Miley Cyrus îl pregătește anul acesta. Cel mai recent album de studio al artistei este "Plastic Hearts", lansat în 2020, iar anul trecut, ea a lansat un album live numit "ATTENTION: MILEY LIVE".