Stiri mondene

Sylvester Stallone divorțează de Jennifer Flavin. Primele declarații ale actorului: „Îmi iubesc familia”

Sylvester Stallone  divorțează de Jennifer Flavin. Primele declarații ale actorului: „Îmi iubesc familia”
Sylvester Stallone divorțează de Jennifer Flavin [Sursa foto: Facebook]
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin divorțează. Care sunt motivele care au dus la despărțire și ce declară actorul?!

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, îi cere divorțul actorului după 25 de ani de căsnicie. Se pare că fostul model, în vârstă de 54 de ani, a depus documentele pe 19 august, scrie Page Six.

Motivele care au dus la ruperea căsniciei dintre Sylvester Stallone și Jennifer Flavin 

Potrivit surselor din presa internațională, vestea divorțului dintre cei doi soți ar fi venit pe nepusă masă întrucât păreau a fi cât se poate de fericiți.

Însă documentele judecătorești obținute de publicația Page Six afirmă că decizia este una „iremediabilă” și notează că Flavin solicită ca bunurile acumulate în timpul căsniciei să fie „distribuite în mod echitabil” între ei, ba chiar să primească mai mulți bani decât Stallone la partaj. În plus, spune că vrea utilizarea exclusivă a casei lor conjugale din Palm Beach, Fla., în timp ce Stallone locuiește în proprietatea lor din California. 

Sylvester Stallone  divorțează de Jennifer Flavin. Primele declarații ale actorului: „Îmi iubesc familia”
Sylvester Stallone divorțează de Jennifer Flavin[Sursa foto: Facebook]

Referitor la motivele care au dus la despărțirea celor doi țin de „nepotrivirea de caracter”, așa cum a declarat Flavin, care mai susține, de asemenea, că vedeta „Daylight” s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”, ceea ce a afectat negativ „momentul conjugal”. Pe langă acestea, fosta soție a actorului cere la revenirea la numele de fată după divorțul de Stallone. 

Imediat după aflarea veștii că cei doi vor pune capăt căsniciei, Sylvester Stallone a declarat pentru Page Six:  „Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale”. 

Sylvester Stallone  divorțează de Jennifer Flavin. Primele declarații ale actorului: „Îmi iubesc familia”
Sylvester Stallone divorțează de Jennifer Flavin[Sursa foto: Facebook]

Cu toate că a făcut aceste afirmații, este clar că lucrurile între cei doi nu sunt roz, odată ce actorul și-a acoperit tatuajul cu fața soției sale pe care îl avea pe umăr. 

Ulterior, Michelle Bega a declarat pentru Daily Mail că actorul a dorit inițial să reîmprospăteze tatuajul. 

Domnul. Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat ”, a declarat ea pentru ziar. „ Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său de la ‘Rocky’, Butkus ”, a spus Bega. 

Starul „Rambo” a filmat viitorul său  serial Paramount Plus „Tulsa King”  în Oklahoma City, iar prietenii au spus că Flavin a fost constant pe platourile de filmare. Actorul se afla în Oklahoma când actele de divorț au fost depuse și sursele au spus că a fost șocat să afle vestea.