Lansări muzicale

Subcarpați lansează „Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic", primul album pe vinyl

Grupul Subcarpați lansează „Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic
Subcarpați se pregătește să lanseze primul album pe vinyl, intitulat „Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic".

De Ziua Națională a României, membrii formației Subcarpați lansează „Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic", fiind primul album pe vinyl. Deși piesele nu au fost dezvăluite, o poză publicată de Subcarpați dezvăluie că "Ivan cu Rusalka" și "Bună ziua, boieri mari" cu Corul de copii Așezarea Sf. Leontie se regăsesc pe LP. 

„Avem plăcerea să vă anunțăm că din 1 Decembrie 2021 puteți comanda pe Subshop Subcarpati primul album pe Vinil Subcarpați, "Folcloru-i Oxigen Pentru Un Popor Astmatic"", a anunțat grupul pe rețelele sociale.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Subcarpați (@subcarpati_oficial)

Subcarpați, cea mai mare grupare muzicală independentă din România 

Subcarpați ” s-a născut în 2010, la inițiativa lui MC Bean, solistul trupei Șuie Paparude. La granița dintre folclor și ritmuri moderne, de electro și hip-hop, membrii trupei pun preț pe tot ce înseamnă tradițional românesc. Până în prezent, trupa a lansat șapte materiale discografice: "Etnologic" (2010)," Subcarpaț i" (2010), Compilația "Culese din Cartier" (2010), "Underground Folclor" (2012), "Pielea de găină" (2014), "Satele Unite ale Balcanilor" (2016), "Zori și Asfințit" (2018).