Stiri mondene

Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia! Cum a trecut artistul peste momentele grele: „Renunț la muzică o dată sau de două ori pe an”

Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia
Spike [Sursa foto: Instagram]
Spike a vorbit mai sincer ca niciodată despre o perioadă nu foarte plăcută din viața lui. Uite ce confesiuni a făcut artistul despre lupta cu depresia!

Spike este fără doar și poate unul dintre cei mai urmăriți și îndrăgiți artiști din România, dar în același timp este și un artist foarte discret în ceea ce privește viața personală. În cadrul unui interviu oferit recent pentru wowbiz.ro, Spike a dezvăluit că ajunsese în depresie din cauza faptului că nu reușea să aibă succes în muzică. La toate astea s-au adăugat și problemele personale, care l-au dărâmat pe artist.

Depresia l-a inspirat pe repper să lanseze albumul, intitulat "Propaganda", care spune povestea acelor zile negre din viața sa. 

Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia
Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce spune Spike, artistul cunoscut pentru piesa „Paparude” vorbește despre muzica pe timp de pandemie: „Mi se pare că inspirația vine din exterior”

„Depresia pe care am avut-o a declanșat-o lipsa succesului de pe vremea aceea, vârsta care venea peste tine și faptul că te duceai în jos și multe întrebări pe care ți le pui la vârsta aia, ca În ce direcție o iau?. Nimic nu mergea, probleme de familie, au venit toate dintr-o dată și au făcut poc. De acolo, vezi, te ridici, te scuturi și mergi mai departe.  Doar că durează un pic. Cam așa funcționează. Mă gândesc că atâta timp cât ești o persoană creativă și ești artist, tot timpul o să ai momente de anxietate și de întrebări, altfel nu ai fi artist, ai fi cu totul fericit că îți merge bine în altă direcție. Asta cred, eu, nu vreau să supăr pe nimeni.", a declarat Spike.

Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia
Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia[Sursa foto: Captură YouTube]

Spike, decizie importantă în viața sa! Artistul renunță la muzică de două ori pe an

De asemenea, Spike  recunoaște că acum a găsit echilibrul în viața sa și spune că pauzele sunt un medicament pentru el. Deși iubește muzica, cântărețul susține că simte nevoia să se detașeze de viața artistică, de cel puțin două ori pe an.  

Spike, detalii neștiute despre lupta cu depresia
Spike[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Spike și Robin and the Backstabbers vor cânta la CATEDRAL. Organizatorii festivalului de muzică și arte vizuale anunță, în premieră, lista integrală cu artiștii care vin la Iași

„Eu renunț la muzică o dată sau de două ori pe an, când pur și simplu ne-am săturat. Mai ales acum, facem albumul și probabil o să ne oprim o perioadă, pentru că și excesul ăsta nu aduce nimic. Acum e mișto cu echipa, eu personal dacă ar fi să lucrez la albume constant, aș face asta o dată la trei ani de zile, ceea ce și fac. După aceea mă opresc și mă deconectez de tot de studio și de tot ce înseamnă muzică, pentru că altfel mă plafonez definitiv.", a mai mărturisit Spike.