Inedit

"Soțul meu cu care eram măritată de 10 ani a murit! Cum îi dau vestea amantei lui?" Mesajul femeii către "cealaltă", viral pe TikTok

Cum i-a dat vestea o sotie unei amante ca barbatul a murit
Schimbul de mesaje uluitor intre o sotie si amanta [Sursa foto: TikTok si Pixabay]
Unei vaduve i-a revenit misiunea aproape imposibila de a-i da vestea mortii sotului ei chiar femeii cu care era inselata.

Bridgette Davis în vârstă de 36 de ani a povestit pe TikTok într-un video considerat de către unii utilizatori drept cinic cum a fost nevoita să îi dea tragica veste amantei răposatului sau soț. Când iți moare soțul cu care erai măritată de 10 ani și trebuie să îi spui chestia asta amantei lui? Apoi, tânăra a postat în video și schimbul de mesaje către iubita soțului ei.

Femeia a reușit să strângă peste 1 milion și jumătate de vizualizări în momentul când a publicat clipul, iar acum, cu siguranță are mult mai multe. 

Când iți moare soțul cu care erai măritată de 10 ani și trebuie să îi spui chestia asta amantei lui?

Ce i-a spus o sotie amantei sotului ei cand aceasta a vrut sa stie und ee mormantul lui
Ce a rugat-o amanta pe sotie dupa ce a aflat ca barbatul pe care-l impart este mort[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Dimineața Nebună: Inaugurarea cu fast a unui lift la Spitalul din Rădăuți: ”Ne-am adunat aici pentru o zi importantă”. Festivitatea a fost transmisă în direct la tv- AUDIO

Soțul lui Davis care era și tatăl celor doi copii ai ei, și-a luat viață din cauza unei tulburări bipolare de care suferea. Văduvă știa de faptul că soțul ei se întâlnea cu o alta femeie înainte să moara și s-a hotărât să îi scrie după tragicul eveniment pentru a o informa.

@bridgettedavis08

 

♬ original sound- Bridgette Davis

 

Bridgette a făcut capturi din conversația pe care a avut-o cu cealaltă femeie și a publicat totul în video.

Sotia inselata a impartit TikTok-ul in doua tabere

Citește și: Dimineața Nebună: Un deținut în vârstă de 20 de ani a încercat să evadeze printr-o metodă demnă de filme. Cum a distrus tencuiala unui perete- AUDIO

"Nu îmi vine să cred, a răspuns amanta. Nu îmi vine să cred, sunt în soc. Nu se poate să fi făcut asta, mi-a promis că nu o va face. Apoi, amanta a întrebat daca poate merge la mormântul soțului lui Bridgette, moment în care femeia i-a răspuns sec: NU!"

Internauții s-au împărțit în doua tabere, unii susținând că soția ar fi trebuit să îi permită să meargă la locul unde a fost înmormântat bărbatul pentru că și amantă la rândul ei l-a pierdut pe omul iubit, iar alții au fost de acord cu soția.