Stiri mondene

Smiley, declarație de dragoste emoționantă pentru Gina Pistol! Ce cuvine i-a adresat când a fost întrebat de aceasta dacă o mai iubește?!

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]
Smiley a făcut o declarație de dragoste emoționantă pentru Gina Pistol. Uite cât de mult o iubește artistul pe mama fetiței sale!

De câțiva ani buni, Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de puțin timp se bucură și de rodul iubirii lor. Josephine a venit pe lume în urmă cu un an și le-a întrăgit familia, aducându-le celor doi zâmbetul pe față.

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol
Smiley și Gina Pisol[Sursa foto: Instagram]

Recent, cântărețul a decis să răspundă unor curiozități ale fanilor săi, pe contul său oficial de Instagram, iar printre admiratorii săi s-a strecurat nimeni altcineva decât partenera sa de viață.

Frumoasa prezentatoare TV l-a întrebat dacă o mai iubește, iar răspunsul nu a întârziat să apară.

Citeste si: Smiley, criticat de fani după ce a postat un videoclip în care se săruta pasional cu Gina Pistol! Reacția artistului: „Au comentat foarte urât”

„Mă mai iubești?”, este întrebarea Ginei Pistol, la care Smiley a oferit următorul răspuns:  ”De două ori mai mult”.

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol
Smiley, declarație de dragoste pentru Gina Pistol [Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Smiley și Gina Pistol nu s-au căsătorit

De când a apărut micuța Josephine în viața lor, Gina Pistol și Smiley sunt mai îndrăgostiți ca niciodată și se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Fanii așteaptă cu sufletul la gură momentul în care artistul o va cere în căsătorie pe vedetă. Deși sunt împreună după atâția ani, artistul și prezentaoarea TV consideră că nu au nevoie de acte ca să își manifeste dragostea unul față de celălalt.

Smiley, declarație emoționantă pentru Gina Pistol
Smiley și Gina Pistol[Sursa foto: Instagram]

„Nu știu ce să zic. Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred ca este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”,  a spus Smiley.

Citeste si: Gina Pistol a recunoscut de ce se teme cel mai tare atunci când vine vorba despre fiica ei, Josephine: „Îmi fac griji pentru copilul nostru”

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem cu acte și fără acte', a adăugat și Gina Pistol.

Citește coninuarea aici!