Stiri mondene

Simona Halep, primele declarații după petrecerea de logodnă: ”O să am o familie frumoasă”

Simona Halep, primele declarații după petrecerea de logodnă
În urmă cu câteva zile, Simona Halep a organizat o petrecere de logodnă, despre care mulți au crezut că este cununia civilă. Tenismena a oferit primele declarații!

Vineri, 23 iulie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil! Tenismena și partenerul său de viață au decis să-și oficializeze dragostea și să petreacă momente unice în cadrul unui eveniment discret, în care au spus ”DA” în fața ofițerului de stare civilă. Simona Halep a făcut primele declarații după petrecerea de logodnă, organizată cu mare fast la vila ei de la Izvorani. De asemenea, tenismena a ținut să facă precizări privind data nunții cu omul de afaceri Toni Iuruc. 

”A fost un moment deosebit! În trecut ziceam că o să fie un moment mai banal, așa, dar nu a fost deloc așa. Impactul a fost mare, am fost emoționată și mă bucur foarte mult să-l am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos. Da, așa este, ne-am logodit! Mă bucur pentru că am făcut pasul deja, este un moment foarte foarte frumos din viața mea.(...) O să am o familie frumoasă, sunt convinsă. Nu m-am măritat încă… s-au supărat foarte mulţi că nu i-am invitat la logodnă, dar nu m-am măritat. O voi face, probabil, în viitorul apropiat. Nu a fost oficial o cununie civilă, nimic de acest gen. A fost doar o întâlnire între familii şi a fost un moment deosebit pentru noi. Mă gândesc la măritiş, dar nu e o grabă”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep, primele declarații după petrecerea de logodnă

Simona Halep, cerută în căsătorie în luna iunie

Simon Halep și Toni Iuruc sunt împreună de mai bine de doi ani, iar cererea în căsătorie a venit pe 10 iunie 2021, urmând că cei doi să se unească în fața lui Dumnezeu în luna septembrie a anului acesta. Deși nu-i place să vorbească despre viața personală, Simona Halep a vorbit despre inelul de logodnă primit de la soțul ei, fiind un moment foarte important în viața lor.

Simona Halep, primele declarații după petrecerea de logodnă

E foarte frumos, îl port cu mândrie și cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut ziceam că va fi un moment banal, dar nu, impactul a fost mare.Am fost emoționată, mă bucur tare mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos împreună, nu-mi place să vorbesc despre viața personală, dar este un moment plăcut. Ne-am logodit, așa este, mă bucur tare mult, este un moment foarte frumos al vieții mele”,  a spus tenismena.