Stiri mondene

Simona Halep, pe mâna medicilor! Jucătoarea de tenis a fost supusă unei operații estetice: „Am profitat de această ocazie”

Simona Halep, operație estetică după divorț.
Simona Halep, operație estetică după divorț.  [Sursa foto: Facebook]
Simona Halep a suferit o operaţie estetică. Ce i s-a întâmplat, mai exact?

La patru zile după ce a semnat actele de divorț de Toni Iuruc, Simona Halep a decis să se opereze. Jucătoarea de tenis se confrunta cu probleme mari de respirație, astfel că a decis să își rezolve chirurgical problema. Pe lângă operație, sportiva a fost supusă și unei intervenții de chirurgie plastică. După ce a fost operată la nas, Simona Halep le-a transmis fanilor un mesaj de pe patul de spital, alături de o fotografie în care apare cu nasul pansat.

Cu zâmbetul pe buze, Simona Halep le-a arătat susținătorilor că toate lucrurile sunt acum în regulă. De asemenea, campioana noastră le-a promis fanilor că în curând se va întoarce pe terenul de tenis. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep)

Citeste si: Simona Halep divorţează de Toni Iuruc! Toate detaliile rupturii care a şocat lumea sportului

" Bună tuturor! După cum știți, mă lupt de ceva vreme cu problemele cu nasul. Acestea s-au agravat, mai ales în timpul verii când eram la Washington. Problema cu nasul mi-a îngreunat respirația destul de mult, iar în timpul somnului avea nasul înfundat din ce în ce mai tare. Singura modalitate de a rezolva problema a fost să recurg la procedurile chirurgicale. Medicul Daniel Popescu m-a operat. Am profitat de această ocazie și am recurs și la o intervenție de chirugie plastică. Mulțumesc domnului doctor, dar și domnului care mi-a efectuat anestezia. Operația a mers bine. Voi avea nevoie doar de câteva săptămâni de odihnă, după care voi putea să îmi reiau activitatea fizică. Ne vedem curând pe terenul de tenis.", a mărturisit Simona Halep pe pagina personală de Instagram.

Simona Halep, pe mâna medicilor
Simona Halep, pe mâna medicilor[Sursa foto: Instagram]

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat

Simona Halep și Toni Iuruc au fost la un birou notarial din zona Dorobanți și au semnat actele, la mai puțin de un an de la momentul în care au făcut cununia civilă, pe 17 septembrie 2021. Pe 13 noiembrie urmau să aibă cununia religioasă și nunta, la Cazioul din Sinaia, eveniment pentru care au trimis invitații pentru aproximativ 300 de persoane. Având în vedere situația actuală, evenimentul nu va mai avea loc. 

Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat
Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul real al divorţului dintre Simona Halep şi Toni Iuruc. De ce se despart, după nici un an de căsătorie

”Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect.”, a transmis Simona Halep pe rețelele sociale.

Citește continuarea aici.