Stiri mondene

Simona Halep a împlinit 31 de ani. Ce mesaj a primit sportiva de la Patrick Mouratoglou de ziua sa de naștere: „Cea mai inspirată jucătoare”

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep
Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep [Sursa foto: Instagram]
În ziua în care Simona Halep a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, Patrick Mouratoglou a ținut să-i transmită un mesaj.

27 septembrie este ziua în care s-a născut una dintre cele mai mari campioane pe care le are România. Sportiva a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Fostul numărul unu mondial la tenisul feminin a avut o agendă încărcată anul acesta. Simona Halep a început colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou, după ce s-a antrenat la academia lui din Franţa. A divorțat de Toni Iuruc la mai puțin de un an de la cununia civilă, apoi și-a operat nasul acum două săptămâni. 

Simona Halep a împlinit 31 de ani.
Simona Halep a împlinit 31 de ani.[Sursa foto: Instagram]

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep de ziua ei de naștere

Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al Simonei Halep, a ținut să-i transmită un mesaj sportivei cu ocazia zilei de naștere. Tehnicianul francez a postat pe rețelele sociale o fotografie cu el și cu Simona, zâmbind, însoțită de un mesaj sugestiv.

Citeste si: Simona Halep, set de reguli pe care le respectă cu strictețe! Ce superstiții are sportiva, înainte de fiecare meci?: „Așa cred că o să-mi iasă bine jocurile”

"La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!",  a scris Patrick Mouratoglou, pe Instagram.

Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep
Patrick Mouratoglou, mesaj pentru Simona Halep[Sursa foto: Instagram]

Patrick Mouratoglou, despre relația cu Simona Halep

Antrenorul Simonei Halep a făcut o serie de dezvăluiri despre colaborarea cu jucătoarea de tenis. El a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat la începutul colaborării și despre măsurile pe care a fost nevoit să le ia.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de THE COACH (@patrickmouratoglou)

Citeste si: Simona Halep zâmbește din nou după divorțul de Toni Iuruc! Tenismena pare că l-a uitat deja pe fostul soț

„Cred că a fost complet epuizată, fizic, dar mai mult mental. Am început să lucrăm împreună în aprilie și s-au instalat multe schimbări. Nu mi-aș fi dorit să se întâmple majoritatea dintre ele. Este alegerea ei. Dar ea a făcut multe schimbări, pentru că asta este personalitatea ei.  Simona e foarte generoasă în eforturi și dă sută la sută tot timpul. Ea a muncit mult mai mult decât oricând.  Nu știu cum era înainte, dar din ce am auzit de la ea și de la antrenorul ei de fitness, a muncit foarte, foarte,  foarte mult alături de mine. Ea a decis să meargă cu mine sută la sută și pentru că a vrut să aibă în echipă oameni care lucrează cu mine, deci multe schimbări”, a declarat antrenorul francez pentru   iNews.

Citește continuarea aici.