Stiri mondene

Shakira și Gerard Pique, vacanță exotică în familie. Se comportă ca o familie adevărată până la verdictul judecătorilor

Shakira și Gerard Pique pleacă într-o vacanță exotică precum o adevărată familie
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Facebook]
Shakira și Gerard Pique pleacă într-o vacanță exotică în familie. Cei doi au decis să petreacă împreună în timp ce se află în bătălia pentru custodia copiiilor

Shakira și fostul partener, Gerard Pique, au decis să o ia pe drumuri separate în urma infidelității fostbalistului. Totuși, cei doi au de gând să mai facă o escapadă în Bahamas alături de copiii lor, Milan și Sasha. Artista și fotbalistul sunt îngrijorați că divorțul ar putea să afecteze copiii și se gândesc să plece într-o vacanță precum o adevărată familie pentru ca cei mici să nu simtă tensiunile dintre cei doi foști iubiți. 

Shakira și Gerard Pique pleacă într-o vacanță exotică precum o adevărată familie
Shakira, Gerard Pique și cei doi copii[Sursa foto: categoryportal]

Citeste si: Shakira și Gerard Pique au fost văzuți împreună după ce au anunțat despărțirea. Unde au plecat cei doi?!

Shakira și Gerard Pique, motivul pentru care pleacă în vacanță împreună

Shakira și Gerard Pique ar urma să petreacă în vacanța exotică din Bahamas. Chiar dacă, celebrul cuplu și-a anunțat separarea la începutul acestui an, după 12 ani împreună, cei doi vor să stea cât mai aprope de copii lor până la finalizarea procedurilor pentru stabilirea custodiei comune. Solista de origine columbiană și fotbalistul spaniol vor conveni asupra custodiei comune a băieților în cadrul unei întălniri cu avocații, ce va avea loc în Statele Unite. 

„Este o nebunie. Pleacă în vacanță în Bahamas, vor să se comporte precum o familie fericită, apoi se vor întoarce în SUA, în sala de judecată, pentru custodia copiilor”, a declarat o sursă din anturajul celor doi, potrivit  TheNews.com.

Shakira și Gerad Pique au format unul dintre cele mai frumoase cupluri din străinătate până când anunțul desparțirii a luat prin surprindere fanii acestora. Motivul despărțării a fost infidelitatea fotbalistului. Shakira l-a suprins pe fundașul de la FC Barcelona în timp ce petrecea momente romantice alături de o studentă în vârstă de 21 de ani.

Cântăreața a fost profund rănită, dar nici Pique nu trece printr-o perioadă mai bună. Potrivit prietenilor săi apropiați, relația tensionată cu fosta soție l-a făcut să treacă printr-o „criză sentimentală”.

Shakira și Gerard Pique pleacă într-o vacanță exotică precum o adevărată familie
Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Facebook]

Shakira și Gerard Pique s-au îndrăgostit în timpul filmărilor pentru videoclipul ,,Waka Waka”, imnul campionatului de fotbal Fifa din 2011. Cei doi s-au afișat prima dată ca un cuplu în 2012, iar un an mai târziu, cântăreața a dat naștere primului lor băiețel, Milan.