Stiri mondene

Shakira și Gerard Pique au fost văzuți împreună după ce au anunțat despărțirea. Unde au plecat cei doi?!

Shakira și Gerard Pique au fost văzuți împreună după ce au anunțat despărțirea. Unde au plecat cei doi?!
Shakira și Gerard Pique  [Sursa foto: Hepta]
Răsturnare de situație în despărțirea anului! Shakira și Gerard Pique s-ar fi dus în Cehia imediat după ce au anunțat că se despart.

Shakira și Gerard Pique au anunțat printr-un comunicat de presă că se vor despărți și fanii s-au dus imediat cu gândul la infidelitate. Însă presa spaniolă a oferit noi detalii despre separarea celor doi și se pare că nu este vorba nici pe departe de infidelitate. Jurnalistul Jose Antonio Aviles a declarat pentru presa spaniolă că decizia de despărțire a aparținut în exclusivitate artistei și chiar și fotbalistul a fost surprins de deicizie.

„O persoană foarte, foarte apropiată de Pique m-a asigurat că nu este vorba despre infidelitate în cazul lor. Despărțirea a fost o mare surpriză, la fel și comunicatul trimis de Shakira", a afirmat Jose Antonio Aviles, conform sursei citate.

Shakira și Gerard Pique au fost văzuți împreună după ce au anunțat despărțirea. Unde au plecat cei doi?!
Shakira și Gerard Pique [Sursa foto: Hepta]

Însă, chiar și așa, se pare că cei doi au fost surprinși în Cehia la scurt timp după ce au dat vestea despărțirii.

La doar o zi după anunț, Shakira și Pique au mers alături de fiii lor, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), în Republica Cehă, unde unul dintre băieți a participat în cadrul celui mai mare turneu de baseball din Europa pentru copii cu vârste sub 10 ani, notează Unica.  

Citeste si: Shakira și Pique s-au despărțit după 12 ani! Fanii au fost îngrijorați după ce au apărut fotografii cu artista dintr-o ambulanță

Întelegerea pe care ar fi făcut-o Shakira și Gerard Pique. Cei doi s-ar fi despărțit, de fapt, de mult timp 

Același jurnalist spaniol a dezvăluit că problemele între Shakira și iubitul ei ar fi apărut, de fapt, cu mai mult timp în urmă, mai exact, din pandemie. Atunci s-ar fi separat cu adevărat cei doi. 

În urmă cu 3 ani, pandemia și criza mondială au creat noi probleme și ceva s-a întâmplat. Acesta a fost momentul-cheie al relației lor. Atunci ei au decis să aibă o relație deschisă.  Înțelegerea a fost la modul 'tu faci ce vrei, iar eu fac ce vreau', dar în public o să rămânem un cuplu.", a mai afirmat Jose Antonio Aviles.