Stiri mondene

Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi. Ce mesaj important le-a transmis artistul: „Viața trebuie să fie jumătate școală și jumătate vacanță”

Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi
Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi [Sursa foto: Captură video]
Connect-R a avut câteva sfaturi pentru fanii săi din mediul online. Uite ce a transmis artistul comunității sale!

Toată lumea îl știe pe Connect-R drept o persoană sinceră, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume. Indiferent de situație, artistul nu ezită să-și exprime punctul de vedere. Nu este un secret pentru nimeni faptul că vedeta vorbește extrem de mult și de des despre Dumnezeu. De această dată, cântărețul a transmis un mesaj important fanilor care îl urmăresc în mediul online. Artistul a început o analogie care surprinde foarte bine viața din jurul nostru, pe care Connect-R o consideră „ca un parc de distracții” unde sunt tot felul de „grupulețe și bisericuțe.” 

Citeste si: Connect-R, despre momentul când s-a simțit umilit de către colegul său de breaslă, Cheloo: „N-am înțeles de ce a făcut asta”

„Tu din ce bisericuță vrei să faci parte? Cât mai vrei să stai în cutiuța ta, unde ești protejat, unde nu ți se poate întâmpla nimic, unde nu mori dar nici nu trăiești?! Viața este ca un parc de distracții unde sunt tot felul de grupulețe și bisericuțe. O bisericuță spune: ăștia vor să se dea în toboganul ăla mare. E periculos, eu nu m-aș da. Alt grupuleț, altă bisericuță spune: i-ai văzut pe aștia? Nu sunt îmbrăcați adecvat pentru părculeț, pentru distractie. Alt grupuleț spune: i-ai văzut pe cei din bisericuța aia? Îi bârfesc pe aiă din cealaltă bisericuță. Și mai există un grupuleț- doi nebuni, care se dau în toate toboganele, în toate leagănele. Se mai lovesc la mână, se mai ridică. Acum vreau să te întreb: tu din ce bisericuță vrei să faci parte?”, a transmis Connect-R.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)

Connect-R visa să devină preot în copilărie

În urmă cu ceva vreme, Connect-R a dezvăluit că în perioada copilăriei nu visa să ajungă un mare cântăreț și să fie sub lumina reflectoarelor, ci își dorea foarte mult să devină preot.

Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi
Sfatul lui Connect-R pentru fanii săi[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Motivul pentru care Connect-R a refuzat să colaboreze cu Edward Sanda: „I-am trimis trei piese, dar mi le-a refuzat”

„Viața trebuie să fie jumătate școală și jumătate vacanță. Iubește, îndrăgostește-te! Intră în situații dificile din care să înveți să ieși. Călătorește, experimentează! Despre asta este vorba în viață. Despre cunoaștere. Experimentează. Nu mai sta în mintea care te minte non-stop. Du-te afară, ieși la joacă, du-te în grupulețul ală nebun!”, a mai spus Connect-R în mesajul său.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CONNECT-R (@connectr)