Stiri

Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani” pentru sărbătoriți

Sfântul Nicolae
Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani”  [Sursa foto: Freepik]
Sfântul Nicolae 2022. Iată cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani” pentru cei dragi.

Sfântul Nicolae. Credincioșii își sărbătoresc în fiecare an, pe data de 6 decembrie, pe Sfântul Nicolae. De origine greceasca (Nikolaos), numele este format din doua cuvinte: nike, „victorie“ (de la nikao, „a invinge“), si laos, „popor“, putându-se tălmaci prin „obștească biruință“.

Sfântul Nicolae  este unul dintre cei mai iubiți sfinți, iar peste 750.000 de români își serbează onomastica în această zi. În cazul în care nu aveți inspirație pentru a le ura celor dragi un mesaj special de ziua onomastică, noi v-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje:

Sfântul Nicolae. Ce nume sunt sărbătorite

Nume de bărbați sărbătoriți de Sfântul Nicolae: Nicolae; Niculai sau Neculai; Nicuşor; Niculae; Nicu; Nicolaie; Niculaie; Nicola.

Citește și: Sfântul Nicolae! Cine a fost, tradiții și obiceiuri de Sfântul Nicolae

Nume de femei sărbătorite de Sfântul Nicolae: Nicoleta, Niculina sau Nicolina; Niculiţa sau Neculiţa; Nicole sau Nikole; Nicola sau Nikola; Neculina sau Necolina.

Sfântul Nicolae
Sfântul Nicolae 2022. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani” pentru sărbătoriți[Sursa foto: Pixabay ]

Sfântul Nicolae. Cele mai frumoase mesaje de „La mulți ani” pentru sărbătoriți

 • „Începând cu 6 decembrie, in perioada sărbătorilor de iarna oamenii sunt mai buni, mai frumoși, mai înțelepți si fac gesturi minunate fata de toți cei dragi. Fie ca aceasta perioada sa iți aducă si ție multe zâmbete frumoase de la oamenii din jurul tău si sa poți împărtăși tot ce ai tu mai bun cu ei”
 • „Cu ocazia Sfântului Nicolae va doresc sa aveți parte de un Moș Nicolae generos si momente pline de bucurie cu cei dragi”
 • „În această sfântă zi, iți doresc numai bine, multa fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor si fie ca Sfântul Nicolae sa te călăuzească mereu in viată. LA MULȚI ANI!”
 • „La mulți ani! Sfântul Nicolae să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi. În anul care vine, să ai puterea să-ți îndeplinești toate visele și dorințele”
 • „Ai onorat mereu Sfântul al cărui nume îl porți, Nicolae, prin bunătatea și altruismul tău. La mulți ani de ziua onomasticii tale! Ești un model pentru toți!”
 • „Cu ocazia acestei zile de sărbătoare, vrem să îți urăm La mulți ani, Nicolae!. Îți dorim multa sănătate, armonie, noroc și voioșie!”
 • „Îți doresc ca viața ta să-ți fie la fel de specială precum sentimentul de dragoste, frumoasă ca zâmbetul tău și calmă ca marea când nu bate vântul! La mulți ani fericiți și plini de sănătate!”
 • „Îl sărbătorim pe Sfântul Nicolae și te sărbătorim pe tine. Îmi doresc să fi mereu așa, blând, bun și drăguț cu toți cei din jurul tău. Iartă, iubește și trăiește frumos cu cei din jurul tău”
 • „Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine, sănătate, fericire și foarte multă iubire. La mulți ani, Nicoleta!”
 • „La mulți ani fericiți! Sfântul Nicolae să te călăuzească mereu, să-ți dea un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire. Ne gândim cu toții la tine și îți urăm tot binele din lume. Fie ca familia și prietenii să aprecieze fiecare moment petrecut alături de o persoană atât de specială ca tine!”
 • „M-am gândit toată ziua la tine, tocmai pentru a nu uita să-ți transmit urări de ‚,La mulți ani!, cu ocazia acestei zile de sărbătoare. Sfântul Nicolae să te protejeze mereu!”
 • „Îmi doresc ca sufletul tău frumos să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, Nicoleta!”