Stiri

Seriale şi filme care apar pe Netflix în ianuarie 2022: Surprize mari!

filme netflix ianuarie 2022
filme netflix ianuarie 2022
Ianuarie 2022 te asteapta surprize mari! Apar sezoane noi din serialele tale preferate si filme care te vor tine cu sufletul la gura.

Ianuarie 2022 este o lună bogată în seriale și filme. Uite care sunt toate noutățile lunii ianuarie pe Netflix, de la drame istorice la filme postapocaliptice și seriale detectiv, printre multe altele. 

Citeste si: Netflix a anunțat un nou serial, derivat din La Casa de Papel. Vezi când se lansează serialul Berlin, dar și cine este protagonistul

Iată ce anunță cei de la Netflix pentru ianuarie 2022

”Astăzi avem bucuria de a dezvălui o parte dintre datele de lansare și noi detalii despre portofoliul nostru de seriale care aparțin acestor genuri și care vor fi disponibile în 2022, portofoliu care nu a fost niciodată mai impresionant și mai generos. Acesta cuprinde seriale preferate de fani, ca Sandman și Resident Evil, noi producții care prezintă povești vechi de secole, precum Vikingii: Valhalla și The Witcher: Originea sângelui, noi sezoane ale unor seriale îndrăgite, cum ar fi Stranger Things 4, The Umbrella Academy sezonul 3, Alice in Borderland sezonul 2, Locke & Key sezonul 3 și Crescându-l pe Dion sezonul 2, seriale-eveniment de animație, ca Cyberpunk: Edgerunners, Magic: The Gathering și Army of the Dead: Lost Vegas, prologul animat în serial al filmului semnat de Zack Snyder Armata celor morți, întoarcerea la narațiunile create cu măiestrie odată cu serialul marca Mike Flanagan The Midnight Club, precum și noul thriller care sfidează clasificările tradiționale, intitulat Arhiva 81”

Citeste si: Taxa Netflix în România, la un pas de adoptare 

Serialele lunii Ianurie 2022. Când vei putea vedea Rebelde, Ozark sau The Journalist?! 

Seriale așteptate de fani, precum Rebelde și un nou sezon din Ozark vei putea vedea luna aceasta pe Netflix. Iată când vor apărea noi titluri pe Netflix. 

Rebelde (din 5 ianuarie) 

The Club: Partea 2 (din 6 ianuarie) 

The Journalist (din 13 ianuarie) 

Munich- The Edge of War (din 21 ianuarie)

„Too Hot to Handle” din 19 ianuarie 

„Getting Curious With Jonathan Van Ness” din 28 ianuarie- Un nou serial de la Jonathan Van Ness, inspirat de podcastul lui de succes şi de turneul de stand-up.

Citeste si: Cum se face plata online pentru vigneta valabilă în Bulgaria?

filme netflix ianuarie 2022
filme netflix ianuarie 2022

Cam astea ar fi vestile. Asa ca anunta-ti prietenii ca in ianuarie 2022 faceti seara de film saptamanal.