Stiri mondene

Sensy, primele declarații după ce a luat nota 1 pe linie în gală! Cum a reacționat concurenta de la ”Bravo, ai stil!: ”Nu credeam că pot rezista atât de mult la critici”

Sensy, primele declarații după ce a luat 1 pe linie în gala ”Nostalgia”
Sensy, primele declarații după ce a luat 1 pe linie în gala ”Nostalgia” [Sursa foto: Instagram]
Sensy a avut o reacție neașteptată după ce a reușit să primească nota 1 pe linie în gala ”Nostalgia”. Uite ce dezvăluiri a făcut concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”!

Sensy se află printre cele nouă celebrități care au acceptat provocarea de a participa în competiția fenomen de la Kanal D. În cadrul galei ”Nostalgia” care a avut loc sâmbătă noaptea, concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” a luat nota 1 pe linie. În urmă cu câteva ore, Sensy a răbufnit în mediul online și a făcut primele declarații referitoare la momentul ei din gală. Conform spuselor sale, după aproximativ șapte săptămâni, concurenta a reușit să primească nota 1 pe linie.

Cu toate astea, Sensy se declară mulțumită, spunând că a luat 1 pe linie cu zâmbetu pe buze, fără să poarte niciun fel de ură la adresa juriului.

Sensy, primele declarații după ce a luat 1 pe linie în gala ”Nostalgia”
Sensy, primele declarații după ce a luat 1 pe linie în gala ”Nostalgia”[Sursa foto: Captură YouTube]

Sensy: ”E  uimitor cât de multe calități am aflat despre mine, trecând prin acest ”penibil”  

”Abia acum după șapte săptămâni de la ”Bravo, ai stil, reușesc să primesc 1 pe linie cu zâmbetul pe buze, fără să port niciun fel de ură sau resentiment. Poate sunt naivă și nu înțeleg, poate că nu îmi mai pasă, poate că nu îi cred pe jurați, asta spun unii dintre cei care ne urmăresc. Tot ce pot spune este că nu mi-am dorit niciodată să fac niciun rău nimănui și nici nu am făcut-o vreodată fie că este el nevoit sau nu, sunt un om cu frică și nu zic de Dumnezeu să nu o dăm în chestii religioase, cu frica de conștiință, cred în Karmă și în roata se întoarce și îmi doresc să dorm bine noaptea, așa că dacă vreodată am supărat pe cineva nu a fost cu rea voință și cu ocazia asta îmi cer scuze. M-au trecut atât de multe sentimente în 7 săptămâni, încât nu am trăit 30 de ani. Am trăit tot ce nu mi-am dorit să trăiesc, începând cu penibilul de care am fugit toată viața, pe care mult timp l-am luat foarte personal, apoi am înțeles că nu sunt eu de vină, că nu trebuie să mă placă toată lumea și e perfect normal dacă ceilalți au o altă părere, nu trebuie să mă las afectată de ce cred ceilalți, dar e greu.

Cea mai puternică lecție pe care am trăit-o și am învățat-o în viață și acum după atâta greu muțumesc sincer, chiar mulțumesc că sunt și mai puternică, nu sunt doborâtă deloc, sunt chiar mai bine decât înainte, nu credeam că pot rezista atât de mut la critici, stres... nu credeam că am atât de multă răbdare și diplomație, e uimitor cât de multe calități am aflat despre mine, trecând prin acest ”penibil” de care am fugit toată viața. Nu știu să fiu vocală, nici nu cred că îmi doresc, de fapt nici nu știu ce înseamnă, să-ți spui punctul de vedere, păi cred că mi l-am spus și nu a fost suficient?”, a scris Sensy la InstaStory.