Stiri mondene

Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, detalii despre ținuta pe care o va poartă în ediția de astăzi: ”O să vin cu...”

Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, detalii despre ținuta pe care o poartă în ediția din acesată seară
Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, detalii despre ținuta pe care o poartă în ediția din acesată seară [Sursa foto: Instagram]
Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities” le-a oferit fanilor mici detalii despre ținuta vestimentară pe care o va purta în ediția de astăzi. Uite despre ce este vorba!

Sensy este una dintre concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities- Metamorfoza, fiind pregătită să cucerească scena de la Kanal D și să lupte pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Concurenta a venit în competiție cu o experiență de peste 15 ani în social media, fiind un nume influent în domeniu. Începând din 2016, Sensy a intrat în fascinanta lume a influencerilor și a bloggerilor, activând în domeniile lifestyle, fashion, beauty și food.

În urmă cu câteva ore, concurenta ”Bravo, ai stil!” a susținut pe pagina sa de Instagram că săptămâna trecută nu a fost în formă, motiv pentru care a abordat diferite ținute extravagante. Mai mult, vedeta le-a oferit mici detalii fanilor din medoul online cu privire la ținuta pe care o va purta în seara aceasta.

Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, detalii despre ținuta pe care o poartă în ediția din acesată seară
Sensy, concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities”, detalii despre ținuta pe care o poartă în ediția din acesată seară[Sursa foto: Instagram]

”Astăzi mă puteți urmări la Bravo, ai stil, o nouă săptămână, o nouă provocare. Săptămâna trecută nu am fost tocmai în formă, am încercat să vin cu ținute prea îndrăznețe pentru început, dar eu m-am simțit forte bine defilând cu ele, sper că s-a putut observa.(...) Raluca mi-a spus în repetate rânduri să vin cu hainele mele de pe Instagram. Exact asta o să fac, iar în seara asta aceasta port o ținută basic cu care ies eu în oraș de obicei. Să nu ratați emisiunea din seara aceasta pentru că a fost apogeul meu...”, a scris concurenta ”Bravo, ai stil! Celebrities

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de SENSY (@__sensy__)

O nouă concurentă se va alătura show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”!

În ediția din această seară a emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzată la 22:30, vine cu o surpriză pentru telespectatori, după descalificarea Olgăi Verbițchi, o nouă concurentă se va alătura competiției stilistice. Așadar, nu ratați o ediție spectacol a emisiunii cu și despre stil și modă. 

O nouă concurentă se va alătura show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”!
O nouă concurentă se va alătura show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”!

Pare drăguță, dar mâța blândă… Asta mică este drăcoasă rău de tot”, spune Raluca Bădulescu, în culise, despre noua concurentă. Citește continuarea aici.