Stiri

Sebastian Stan, transformare dramatică pentru noul film! Fanii nu l-au recunoscut

sebastian stan
Sebastian Stan a ajuns de nerecunoscut [Sursa foto: Instagram]
Fanii au fost uimiți de transformarea lui Sebastian Stan pentru următorul său film.

Sebastian Stan este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori de la Hollywood, iar cu fiecare rol reușește să își uimească fanii. De data aceasta, admiratorii susțin că s-a întrecut pe el înșiși și este de nerecunoscut.

Actorul a postat prima fotografie pe pagina sa de Instagram din următorul său film, intitulat „A Different Man”. Transformarea i-a uluit pe fani, iar mulți au crezut că nu este el în fotografie.

Românul interpretează rolul lui Edward, un bărbat care suferă de neurofibromatoză, o boală genetică ce determină apariția unor excrescențe sub piele.

Sebastian stan
Sebastian Stan [Sursa foto: Instagram]

După ce a suferit o operație de reconstrucție facială, Edward devine obsedat de un actor care îl interpretează într-o piesă de teatru bazată pe viața lui. Fanii sunt nerăbdători să îl vadă pe Sebastian Stan  în următorul său rol. 

„A Different Man” este produs de A24 și este o dramă scrisă de Aaron Schimberg. Sebastian Stan este și el producător executiv în acest proiect. Filmul ar urma să fie lansat anul viitor, însă fanii deja au avut ocazia să vadă primele imagini de pe platourile de filmare.

sebastian stan
Sebastian Stan, în următorul său film [Sursa foto: Instagram]

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywood-ul. Ce roluri celebre a jucat 

Sebastian Stan este unul dintre cei mai cunoscuți actori români, iar rolurile sale i-au impresionat pe fani. El a devenit celebru în urma filmelor Marvel, în care a jucat rolul lui Bucky Barnes.

Citeste si: Sebastian Stan a fost favorit să devină Captain America. Ce spune despre acea oportunitate: „Mă bucur că nu am primit rolul”

Unul dintre cele mai recente și apreciate proiecte este miniseria „Pam and Tommy”, în care românul îl interpretează Tommy Lee, fostul soț al celebrei Pamela Anderson. Miniseria are rolul de a prezenta relația tumultuoasă a celor doi. Alte filme celebre în care Sebastian Stan a jucat sunt: „Fresh”, „The Covenant”, „Rachel Getting Married”, „I Tonya”, „Black Swan”, dar și în seriale precum „Gossip Girl” și „Once Upon a Time”.