Stiri mondene

Sărbătorita zilei: Alina Sorescu împlinește 36 de ani

Alina Sorescu împlinește 36 de ani
Alina Sorescu împlinește 36 de ani [Sursa foto: Instagram]
Astăzi, 14 iulie, este o zi specială pentru Alina Sorescu. Artista împlinește frumoasa vârstă de 36 de ani.

Alina Sorescu și familia ei au motiv de sărbătoare. Artista a împlinit, astăzi, 14 iulie, vârsta de 36 de ani și a fost răsfățată de persoanele dragi. Fanii, dar și prietenii apropiați au fost cei care i-au transmis numeroase mesaje cu ocazia aniversării sale. În cadrul unei emisiuni TV, sărbătorita zilei a dezvăluit că primul cadou a fost din partea celor două fiice pe care le are împreună cu Alexandru Ciucu.  

Citeste si: Alina Sorescu, copleșită cu mesaje de susținere după ce a făcut primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Ești o învingătoare”

„Îmi doresc să petrec doar alături de fetele mele, sunt cel mai important cadou. Este și primul an făra soțul meu, însă încerc să cred că lucrurile vor fi bune și mă rog să intre pe un făgaș normal.

Nu sunt nici prima și nici ultima femeie în această situație.(...) Am foarte mulți oameni lângă mine. Primesc numeroase mesaje, apeluri, urărie, cred că au fost zeci de mii de mesaje.(...) O să ieșim mai pe seară, eu cu fetele mele și câțiva apropiați, la un restaurant, undeva ca să marcam momentul.",
 a spus Alina Sorescu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Alina Sorescu (@alina_sorescu_official)

Alina Sorescu a câștigat procesul intentat de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a câștigat în procesul intentat de Alexandru Ciucu. Vestea a fost dată de artistă pe pagina sa de Facebook. Cu toate că nu obișnuiește să ofere foarte multe detalii legate de viața personală, cântăreața i-a ținut pe fani la curent cu cele mai importante noutăți. Vedeta le-a mulțumot tuturor celor care au încurajat-o și i-au transmis gânduri bune. 

Alina Sorescu împlinește 36 de ani
Alina Sorescu și Alexandru Ciucu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Alina Sorescu, noi declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu: „E o perioadă sensibilă, dar mergem mai departe cu fruntea sus pentru copii”

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine.  Îi mulțumesc avocatei mele Nicoleta Popescu pentru implicare și va mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”,   a scris artista pe rețelele sociale.

Citește continuarea aici!