Stiri mondene

Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie! Primele declarații ale starului de cinema: ”Este momentul perfect!”

Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie
Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie [Sursa foto: Instagram]
Ryan Reynolds și-a anunțat fanii din mediul online că va lua o pauză de la industria filmului. Uite ce dezvăluiri a făcut actorul de la Hollywood!

Ryan Reynolds, în vârstă de 44 de ani, a anunțat că își ia un an de pauză în cinema! Îndrăgitul actor a luat această decizie după ce a terminat ultimul său proiect, în calitate de producător, filmul ”Spirited”, cu Will Ferrell și Octavia Spencer, în distribuție. ”Spirited” este o comedie muzicală inspirată de scrierea „A Christmas Carol” a lui Charles Dickens.

Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie
Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie[Sursa foto: Instagram]

Odată cu anunțul, actorul de la Hollywood a postat pe pagina sa de Instagram și o serie de fotografii din timpul filmărilor.

Postarea actorului nu a trecut neobservată, motiv pentru care a adunat peste un milion și jumătate de aprecieri în mai puțin de o zi. 

”Acesta este sfârșitul filmărilor pe platoul de la Spirited. Nu sunt sigur că aş fi fost dispus să accept un film care avea atâtea provocări acum trei ani.(...) Este momentul perfect pentru a-mi lua un concediu sabatic, departe de cinema. (...)  Să cânt, să dansez şi să joc cu Will Ferrell mi-a permis să-mi îndeplinesc multe visuri.

Şi este al doilea film al meu cu Octavia Spencer(...). Îmi va lipsi să lucrez cu un grup de creatori şi de artişti la fel de indecent de talentaţi”, 
este mesajul scris de Ryan Reynolds.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Ryan Reynolds (@vancityreynolds)

Ce reacție a avut soția actorului, Blake Lively

După ce Ryan Reynolds a făcut anunțul pe rețelele sociale, Blake Lively a proftat de ocazie pentru a face o glumă pe seama anunțului făcut de soțul ei, spunând că "Michael Caine a fost primul".

Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie
Ryan Reynolds ia o pauză de la actorie[Sursa foto: Instagram]

În utimii ani, Ryan Reynolds a fost pe afişele filmelor „Hitman & Bodyguard 2” şi „Free Guy”. Conform surselor, starul de cinema va juca alături de Dwayne Johnson şi Gal Gadot în „Red Notice”, un film aşteptat pe Netflix din 12 noiembrie.