Stiri mondene

Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...”

Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...”
Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...” [Sursa foto: Captură YouTube]
Rux și Opulență a dezvăluit care au fost gândurile sale din marea finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”, înainte de a afla că ea este marea câștigătoare.

Rux și Opulență  a câștigat marea finală „Bravo, ai Stil! Celebrities” și titlul de „cea mai stilată celebritate din România”. Deși de-a lungul competiției a preferat să nu-și arate foarte mult emoțiile și să concentreze pe ținute, Rux a dezvăluit că în finală a avut mari emoții. 

Citeste si: Ruxi, gest de milioane pentru o pisicuță găsită în suferință pe stradă. Ce a făcut imediat câștigătoarea Bravo, ai stil! Celebrities

Ce spune Rux despre momentele de dinainte de a afla că ea este marea câștigătoare „Bravo, ai Stil! Celebrities” 

În marea finală a show-ului de stil, concurentele finaliste, Rux, Viviana și Bella Santiago, și-au ales câte o culoare care să le reprezinte, când venea momentul în care aflau procentajele voturilor. Ironic sau nu, Rux era îmbrăcată, așa că în momentul în care Ilinca Vandici a întrebat-o ce culoare alege, a ales „albastru”. Însă ce nu știau fanii este că albastru, de-a lungul timpului, nu a fost chiar culoarea norocoasă a lui Ruxi. 

Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...”
Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu ştiu, când am văzut procentele și culorile a fost foarte multe gânduri în capul meu. Mie îmi spusese o astroloagă care dă în cărți mai de mult..  Eu când aveam momente de disperare cu bărbații mă duceam să-mi zică, dar numai astrologie și făcea și cu cărți și mi-a zis: culorile tale care nu-ți aduc noroc niciodată sunt verde și albastru, să le eviți. Și sunt culorile mele preferate. Și zic: nu am cum să le evit. Eu am ales culoarea rechiei cu inima strânsă. Mie îmi place foarte mult albastru electric.

Am fost la modul: aoleu. Că eu nu sunt genul care să mă emoționez. Poate doar dacă venea bunica mea care stă în Satu Mare, dar așa, pe sor-mea care o văd zilnic... Normal că m-am bucurat, dar nu mi-a venit să plâng sau ceva. Nu simt nevoia să plâng în fața tv-ului”, a declarat Ruxi. 

Citeste si: Ruxi răbufnește în platoul „Bravo, ai Stil! Celebrities”. Bella Santiago: „Să nu mai fii așa supărată”

Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...”
Rux și Opulență, despre emoțiile din finala „Bravo, ai Stil! Celebrities”: „Mie îmi spusese o astroloagă...”[Sursa foto: Facebook]

Întrebată care au fost cele mai frumoase amintiri din emisiune, dar și dacă are regrete în ceea ce privește comportamentul ei din cadrul show-ului, Ruxi a răspuns: „Cea mai frumoasă amintire este tot show-ul. Aveam momente în care ne spărgeam de râs în platou sau în culise. Chiar au fost și multe râsete. Îmi pare că nu știam, fiind obișnuită cu online, aș fi vrut ca la început să fiu mai grijulie cu cuvintele mele pentru că am provocat discuții. Aș fi preferat să nu deschid discuții ca să nu se ajungă unde s-a ajuns. Am învățat-o și pe asta”