Stiri mondene

Ruby, dezvăluiri despre căsătoria cu Robert! Ce spune artista despre marele eveniment: „Sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu”

Ruby, dezvăluiri despre căsătoria cu Robert
Ruby, dezvăluiri despre căsătoria cu Robert [Sursa foto: Facebook]
Ruby a vorbit deschis despre căsătoria cu iubitul ei, Robert. Uite ce confesiuni a făcut artista!

Ruby este una dintre cele mai îndrăzneţe și îndrăgite artiste de la noi. Având în vedere că vedeta și alesul inimii sale sunt împreună de mai bine de un deceniu, întrebarea „când vă căsătoriți” este pe buzele fanilor. Deși toată lumea se aștepta ca vedeta să îmbrace rochia de mireasă, acest lucru nu pare să se întâmple în viitorul apropiat. În cadrul unui interviu, artista a recunoscut că pune accentul pe înțelegerea dintr-o relație și nicidecum pe un act. 

Ruby, dezvăluiri despre căsătoria cu Robert
Ruby și Robert[Sursa foto: Facebook]

Ruby nu doar că nu vrea să se căsătorească, dar nici nu are de gând să devină mămică. Potrivit spuselor sale, cântăreța nu este încă pregătită pentru acest pas spunând că încă se consideră un copil, sufletește vorbind.

Citeste si: Ruby, despre cea mai importantă persoană din viața sa! Pe cine iubește artista cel mai mult?!: „Suntem suflete pereche”

”Pe plan personal sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu și suntem foarte bine așa. De ce să ne legăm la cap fără să ne doară?(...) Nu prea discutăm despre asta, suntem amândoi copii. Avem câini, pisici de crescut. Sunt încă un copil sufletește vorbind’ ’’,  a spus Ruby.

Cum s-au cunoscut Ruby și Robert 

Ruby și Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. De asemenea, fanii vedetei au avut ocazia să-i vadă împreună pe cei doi când au participat la al doilea sezon al emisiunii concurs „Asia Express”, acolo unde au ajuns până în finală. Pentru Ruby și partenerul ei de viață a fost un adevărat test, cei doi demonstrând că pot trece peste orice greutăți împreună. 

Ruby, dezvăluiri despre căsătoria cu Robert
Ruby și Robert[Sursa foto: Captură video]

Citeste si: Ruby, de urgență la spital! Artista și-a pus viața în pericol, de dragul frumuseții: „Mi-a amorțit tot corpul”

„Nu există ceva mai frumos! Asia Express a fost e ea mai tare experiență a vieții noastre! Am trăit încă o viață în Sri Lanka și India, alături de oameni minunați, alături o echipă de producție incredibilă, care ne-a făcut o viață imposibilă și în același timp incredibil de frumoasă! Mulțumim din tot sufletul!!” este mesajul postat de iubitul lui Ruby.