Stiri mondene

Ruby, despre momentul în care a început să plângă în timpul unui concert la piesa „Condimente”, după moartea lui Nosfe: „Am încercat să fiu cât pot de puternică”

Ruby, despre momentul în care a început să plângă în timpul unui concert
Ruby, despre momentul în care a început să plângă în timpul unui concert [Sursa foto: Facebook]
Ruby, declarații emoționante după ce a plâns în timpul unui concert la „Condimente”, melodia lansată cu Nosfe.

Moartea lui Nosfe a stârnit o tristețe profundă în rândul colegilor lui de breaslă, cu care a avut proiecte importante. Unul dintre acești artiști este Ruby, care a izbucnit în plâns în timpul unui concert, când a cântat celebra piesă ”Condimente”, pe care a lansat-o în colaborare cu regretatul artist.

@imnikkoolas @ruby @nosfe #fy #foryou #magureniprahova ♬ sunet original- ❤️_imnikkoolas_❤️

După ce imaginile au devenit virale în mediul onine, artista a vorbit despre momentul în care a început să plângă pe scenă. Vedeta este extrem de afectată de moartea colegului ei de breaslă.

Citeste si: Ruby, dezvăluiri despre căsătoria cu Robert! Ce spune artista despre marele eveniment: „Sunt foarte bine, am o relație de 10 ani cu iubitul meu”

„A fost prima dată când am fost nevoită să cânt piesa de când a plecat Nosfe dintre noi și m-au năpădit emoțiile.

Nu am mai putut să controlez piesa. Am cântat-o cu noduri în gât, am încercat să fiu cât pot de puternică, dar nu mi-a ieșit”, a mărturisit Ruby, pentru  Wowbiz.ro.

Ruby, despre momentul în care a început să plângă în timpul unui concert
Ruby și Nosfe[Sursa foto: Facebook]

Ruby, în lacrimi la un concert

Ruby și Nosfe au lansat în 2016 piesa „Condimente”, care a devenit rapid un hit. Artista și-a dorit să intrepreteze cântecul în timpul concertului susținut recent, însă emoțiile au copleșit-o.

Cu lacrimi în ochi, aceasta a rugat publicul să cânte alături de ea.  Artista a recunoscut că nu s-a obișnuit cu ideea că bunul ei prieten a decedat  

Citeste si: Soția lui Nosfe, mesaj dureros în mediul online: „Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău”

„Am simțit că oamenii împărtășesc aceeași emoție cu mine. Încă nu îmi vine să cred că s-a întâmplat, încă nu m-am obișnuit cu ideea și acum și versurile din piesă mă afectează. Fiecare vers care curge mi se părea că pune și mai tare sare pe rană. Muncesc mereu și surprizele vin odată ce iese și rodul muncii. Zilele acestea nu am cum să mă concentrez la altceva decât ceea ce s-a întâmplat. Pe noi, cei mai apropiați ne-a șocat într-un mare fel”, a mai povestit Ruby.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RUBY (@rubyishot)