Stiri mondene

Ronan Keating și Ioana Ignat, moment emoționant pe scena festivalului We Love Music! Cei doi artiști au cântat piesa "If Tomorrow Never Comes"

Ronan Keating și Ioana Ignat au cântat
Ronan Keating și Ioana Ignat 
Ronan Keating și Ioana Ignat au cântat piesa „If Tomorrow Never Comes", fiind primul duet live din istoria hit-ului.

We Love Music este cel mai mare festival ce s-a desfăşurat în Vâlcea. Pe platoul Fețeni din Râmnic, chiar la marginea pădurii, publicul a ascultat live cele mai tari hituri. Peste 30 de nume sonore de la noi și de afară şi-au făcut prezenţa pe scena festivalului. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții s-au bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde a fost desfășurat festivalul.

În plus, evenimentul a găzduit și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile 

Ronan Keating și Ioana Ignat, surpriza serii: „Nu l-am cântat niciodată în duet”

Vineri, 19 august 2022, Ronan Keating și Ioana Ignat au interpretat live în fața unui public format din mii de spectatori hitul "If Tomorrow Never Comes".

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de We❤️Music Festival (@welovemusic.festival)

Citeste si: HAVANA & IOANA IGNAT- Crazy Love

„Este tânără, este minunată, are o voce incredibil de bună, sunt un mare fan și îmi doresc să lucrez cu ea, așa că am invitat-o în seara aceasta alături de mine. Este vorba despre un cântec foarte important pentru mine, pe care nu l-am cântat niciodată în duet" , a declarat Ronan Keating despre Ioana Ignat.

Ronan Keating
Ronan Keating

Citeste si: We Love Music, cel mai mare festival din Vâlcea s-a încheiat! Peste 30 de artiști români și internaționali au făcut show-uri de senzație!

Ronan Keating, pe numele său complet Ronan Patrick John Keating, a ajuns cunoscut în toată lumea încă din anii ’90, împreună cu trupa irlandeză Boyzone. S-a lansat solo în 1999 și de atunci a lansat 11 albume. Au urmat o mulțime de piese de succes, precum „When You Say Nothing at All”, piesă inclusă pe coloana sonoră a celebrului film „Nothing Hill”, cu Julia Roberts și Hugh Grant în rolurile principale.