Stiri mondene

Rihanna a devenit cea mai tânără miliardară din America! Artista a detronat-o pe Kim Kardashian

Rihanna a deveni cea mai tânără miliardară din America
Rihanna a deveni cea mai tânără miliardară din America
Rihanna a câștigat titlul de cea mai tânără femeie miliardară din America. Ce avere are, în cifre?!

Rihanna scrie din nou istorie! Cântăreaţa în vârstă de 34 de ani a detronat-o pe Kim Kardashian, 41 de ani, şi este cea mai tânără femeie care a devenit miliardară pe cont propriu. Rihanna are o avere în valoare de $1,4 miliarde. Vedeta a fost clasată pe locul 21 cu cea mai bogată femeie self-made din SUA pe lista anuală a Forbes în iunie, când era singura femeie sub 40 de ani care figurează în această listă. 

„Banii mei nu sunt pentru mine, întotdeauna mă gândesc că pot ajuta pe altcineva. Lumea te poate face să crezi că lucrurile greșite sunt prioritare și te poate face să ratezi cu adevărat esența vieții, ce înseamnă de fapt să trăiești.”, povestea Rihanna, în urmă cu ceva timp într-un interviu acordat publicației T Magazine. 

Rihanna a deveni cea mai tânără miliardară din America
Rihanna a deveni cea mai tânără miliardară din America

Rihanna a reușit să ajungă să dețină această avere datorită activității sale din zona artistică, dar și a veniturilor provenite din afacerile deținute de ea, Fenty Beauty, Fenty Skin și Savage X Fenty.

Proaspăta mămică a dezvăluit care este secretul succesului și cum a reușit  să ajungă aici.

Citeste si: Rihanna a născut! Artista a devenit mamă și a adus pe lume un băiețel

„Trebuie să lucrezi mult, sunt multe nopți nedormite, nu renunța, dar încearcă să-ți iei totuși pauze din când în când ca să știi unde ești, să ai grijă de tine.”

, povestea artista la un moment dat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri)

Când a devenit artista miliardară

Rihanna a devenit oficial miliardar în august anul trecut. Atunci a devenit cea mai bogată artistă din lume și a doua cea mai bogată femeie din showbiz după Oprah Winfrey. Cu melodia Umbrella a strâns 1,4 miliarde de dolari de-a lungul carierei sale de un deceniu. 

Citeste si: Rihanna, prima apariție publică de când a născut. Cun a apărut artista în văzul fanilor și cum arată după naștere?!

Videoclip: Rihanna- Umbrella