Stiri

Reacția unui bucureștean când și-a dat seama că a pierdut telefonul în Vama Veche: ”Mă duc la vrăjitoare”

Un bucureștean a avut parte de o surpriză neplăcută pe plaja din Vama Veche
Un bucureștean a avut parte de o surpriză neplăcută pe plaja din Vama Veche
Reacția neașteptată a unui tânăr bucureștean, când și-a dat sema că a pierdut telefonul pe plaja din Vama Veche. Cum au reacționat internauții?!

Un român care a vrut să petreacă câteva zile de liniște și relaxare în Vama Veche a avut parte de o surpriză neplăcută. Nici prin cap nu-i trecea ce avea să se întâmple. Tânărul nu a ezitat să le povestească și internauților despre pățania care a avut loc pe plajă. Se pare că acestuia i-a dispărut telefonul mobil în timp ce se distra pe litoralul românesc. Bucureșteanul este de părere că a fost furat, amenințându-l pe făptaș că va apela la ajutorul vrăjitoarelor în curând.

„Care mi-a furat telefonul? Mă duc deseară la vrăjitoare și-ți pun blestem”, a scris turistul din București pe Facebook.

Citeste si: Anunțul de angajare făcut de Jandarmeria Română a stârnit un val de reacții în mediul online: „Ai o soacră care nu te suportă? Haide în echipa noastră”

Un bucureștean a avut parte de o surpriză neplăcută pe plaja din Vama Veche
Vama Veche

Mesajul bucureșteanului a stârnit un val de reacții în online: „ Mai bine dă-i în bobi de fasole, în spanac sau în brânză”

La scurt timp, postarea turistului a devenit virală pe internet și a stârnit multe reacții din partea românilor. Majoritatea au povestit că au trecut prin aceeași experiență neplăcută vara aceasta.  

Un bucureștean a avut parte de o surpriză neplăcută pe plaja din Vama Vech
Un bucureștean a avut parte de o surpriză neplăcută pe plaja din Vama Vech

Citeste si: O nouă garsonieră de închiriat în Cluj, cu WC-ul în bucătărie, a stârnit reacții pe internet. Anunțul proprietarului: „Condiții ideale pentru o familie”

„Cineva căruia i s-a furat capul? Nu avem și din aceștia?”, „Duminică seara am stat cu ai mei pe bordura sa ascultăm muzică, timp în care un „vamaiot” a încercat să îmi scoată telefonul din buzunar, nu a reușit”, „Mai bine dă-i în bobi de fasole, în spanac sau în brânză pentru că e foamea mare”, „Mie mi-au luat ochelarii aseară”, au fost o parte dintre comentariile internauților care au văzut postarea bucureșteanului.