Stiri mondene

Reacția lui Sam Asghari, după ce Britney Spears a complimentat un bărbat necunoscut: „Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea"

Reacția soțului lui Britney Spears la complimentele pe care le-a făcut artista unui bărbat necunoscut: ,,Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea
Britney Spears și Sam Asghari [Sursa foto: Facebook]
Britney Spears a complimentat un bărbat pe care abia l-a cunoscut. Cum a reacționat Sam Asghari la apropierea dintre soția lui și noul ei prieten

Britney Spears și-a făcut un nou prieten pe care l-a complimentat imediat ce l-a cunoscut. Sam Asghari a fost de față, ba chiar mai mult, a filmat întreg momentul și a avut o reacție amuzantă la complimentele pe care artista le-a facut unui bărbat necunoscut. 

Citeste si: Fostul soț al lui Britney Spears, Jason Alexander, va fi judecat pentru infracțiune după ce a dat buzna la nunta artistei cu Sam Asghari

Cum a reacționat Sam Asghari după ce Britney Spears a complimentat un bărbat pe care abia îl cunoscuse?

Soțul cântăreței a filmat momentul în care Britney și-a cunoscut noul prieten, actorul din Kingsman, Taron Egerton. Cei doi au un prieten comun celebru, celebrul muzician Elton John. Britney Spears i-a dezvăluit lui Egerton că este „un mare fan”, iar interacțuinea dintre cei doi a fost surprinsă de soț cu o reacție amuzantă. Întregul moment a fost postat pe contul de Instagram al vedetei.

Reacția soțului lui Britney Spears la complimentele pe care le-a făcut artista unui bărbat necunoscut: ,,Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea"
Britney Spears și Taron Egerton [Sursa foto: justjared]

„Cel mai tare bărbat! Sunt un mare fan... am fost atât de fraieră!!!”, a scris Britney Spears în descrierea postării. Entuziasmul cântăreței și poza în care cei doi se țineau în brațe a demonstrat că a fost o seară pe cinste pentru starul pop. „Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea”, a spus Sam Asghari și a întors camera de filmat către el. Nu se știe dacă soțul lui Britney Spears a fost ironic în momentul în care a făcut această declarație sau chiar a vorbit serios și este un bărbat gelos. 

Reacția soțului lui Britney Spears la complimentele pe care le-a făcut artista unui bărbat necunoscut: ,,Trebuie să îți iei mâinile de pe soția mea"
Britney Spears și Sam Asghari[Sursa foto: Facebook]

Britney Spears și Sam Asghari au o relație din 2016, după ce antrenorul de fitness a apărut în videoclipul piesei ,,Slumber party”. În 2021 a cerut-o de soție, iar luna trecută s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii private la care au luat parte doar 60 de persoane, printre care s-au aflat și numeroase celebrități.