Stiri mondene

Raluca Pascu, primele declarații după divorțul de Pepe. Are un ritual pe care îl respectă aproape zilnic: „Am o listă de rugăciuni...”

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe
Raluca Pascu a vorbit despre toate problemele cu care s-a confruntat după divorțul de Pepe. Ce dezvăluiri a făcut fosta soție a artistului?

Divorțul dintre Raluca Pascu și Pepe a devenit un subiect foarte controversat în showbiz-ul românesc. Pe data de 8 februarie 2021, artistul și mama copiilor săi au divorțat în mod oficial la notar. La trei luni de la despărțire, Raluca Pascu a decis să facă primele declarații despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. În cadrul unui interviu, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre toate problemele pe care le-a întâmpinat în ultima perioadă. În urma divorțului tumultos, frumoasa brunetă a suferit enorm de mult și a recunoscut că nu este ușor să treci peste un astfel de moment, însă a realizat că cel mai important este să ai liniște sufletească înainte de toate. 

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe

„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram ca o umbra. După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște cât contează să ai picul ăla de fericire care să-ți umple inima. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Îmi spuneam mereu că va fi bine. Mă trezeam dimineața și mă motivam pentri că eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam absolut deloc. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am reușit să mă regăsesc eu pe mine”, a spus Raluca Pascu.

Pepe și Raluca Pastramă

Raluca Pascu nu regretă căsnicia cu Pepe

În continuare, Raluca Pascu a mai precizat că nu regretă căsnicia cu Pepe, ci regretă situația în care s-au regăsit amândoi. După un mariaj care a durat aproximativ 8 ani de zile și din care au rezultat și două fetițe superbe, povestea lor de dragoste s-a încheiat. Raluca Pascu este de părere că așa a fost să fie. Deși a fost o perioadă agitată și dificilă, fosta soție a artistului nu și-a pierdut credința în Dumnezeu.

Raluca Pascu, despre divorțul de Pepe

„De rugat mă rog, tocmai ce am terminat 40 de zile Acatistul Maicii Domnului. Luni, miercuri și vineri am rugăciuni pentru familie, casă, copii, chiar am o rugăciune care durează 15 minute. Am o listă de rugăciuni pe care le spun, tămâiez foarte des, țin post. E greu să fii un părinte bun sau foarte bun pentru că ceea ce se întâmplă în viață în general și zi de zi te afectează foarte tare și fără să vrei, nu mai reușești să oferi tot ceea ce ai vrea să oferi. Doar cine a trecut prin asta poate înțelege”, mai declarat fosta soție a lui Pepe. 

Întrebată dacă este de părere că Pepe ar regreta că nu mai sunt împreună,Raluca Pascu a spus că ar fi fost multe lucruri care ar fi trebuit să fie altfel abordate în relația lor. 

„Nu știu dacă mă regretă, e mult spus. Au fost multe lucruri care puteau fi făcute altfel între noi. Cred că regretă situația în sine, sunt sigură că nimeni nu vrea să ajungă să divorțeze sau să nu mai fie fericit. Asta a fost povestea noastră, atât a fost să fie.”, a mai adăugat Raluca Pascu.