Stiri mondene

Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician: „Îmi doream să scap de această problemă”

Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician
Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician
Raluca Bădulescu a trecut pragul cabinetului medicului estetician. La ce intervenție a apelat jurata de la „Bravo, ai stil!”?!

După o perioadă în care a făcut mari schimbări în viața sa, Raluca Bădulescu a decis să meargă la medicul estetician pentru a avea un ten cu aspect tânăr. Jurata emisiunii „Bravo, ai Stil!” s-a lăsat fotografiată chiar în cabinetul medicului estetician, în timp ce i se administra un tratament la nivel facial. Nu este un secret pentru nimeni faptul că, în ultima perioadă, vedeta Kanal D a slăbit foarte mult, motiv pentru care a considerat că pielea feței s-a lăsat, iar acest lucru a determinat-o să apeleze la ajutorul unui specialist. 

Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician
Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician

Citeste si: Raluca Bădulescu are un nou iubit: „Sunt îndrăgostită”! Cine este și cu ce se ocupă tânărul care o face să zâmbească pe jurata emisiunii „Bravo, ai stil!”

„Faptul că am slăbit mult în ultima perioadă a făcut ca pielea feței, în special linia mandibulară, să se lase, să nu mai fie fermă, iar acest lucru mă deranja foarte mult.

Îmi doream să scap de această problemă rapid și fără operație. 
Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani. El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare.
Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani”
, a dezvăluit Raluca Bădulescu pentru  Click.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Raluca Badulescu (@raluca.badulescu)

Raluca Bădulescu a dezvăluit care este secretul unei siluete de invidiat

Raluca Bădulescu se mândrește acum cu o siluetă de invidiat! A fost o vreme când jurata de la „Bravo, ai stil! Celebrities” cântărea peste 100 de kilograme, însă acum are doar 50 de kilograme. În cadrul unui interviu, vedeta Kanal D a spus cum a reușit să se transforme radical.

Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician
Raluca Bădulescu a ajuns, din nou, pe mâna medicului estetician

Citeste si: Raluca Bădulescu le răspunde celor care spun că e anorexică: „Sunt foarte, foarte bine”

Îmi plac dulciurile, prefer să consum puțină mâncare și mai multe dulciuri.  Regimul pe care l-am ținut se bazează pe calorii. Nu pot să țin fasting pentru că îmi plac băuturile carbogazoase cu zahăr, se știe acest lucru. Încerc să mănânc 1000 de calorii pe zi, și atunci mănânc ce îmi doresc în acest interval, în cantități mici.   Am aproximativ 50 de kilograme la 1,72 m înălțime, și sunt fericită de acest lucru. Sunt într-o stare de sănătate foarte bună, am grijă să iau vitamine, să mănânc ceea ce trebuie, în măsura în care se poate să am un regim de viață sănătos și echilibrat.  Mă simt foarte bine. Cei care mă cunosc și sunt zi de zi alături de mine știu că am grijă de mine și de sănătatea mea. Nimeni nu este îngrijorat pentru că mi s-ar putea întâmpla ceva. Forma aceasta fizică îmi dă și o energie fantastică. Mă simt extraordinar de bine în pielea mea și cred că acest lucru se și vede”,   a spus Raluca Bădulescu, în urmă cu ceva timp.

Citește continuarea aici!