Stiri mondene

Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic: „A trecut pe roșu”

Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic:
Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic: [Sursa foto: Facebook]
Andreea Bălan a făcut primele declarații după ce a fost implicată într-un accident rutier în București. Cum se simte artista?

Andreea Bălan a fost implicată, joi, 22 septembrie, într-un accident rutier ușor. Accidentul de mașină a avut loc în jurul orei 13:00. Incidentul s-ar fi produs din cauza neglijenței ucraineanului, care nu a respectat culoarea roșie a semaforului electric atunci când se afla la intersecția dintre strada Sibiu și Bulevardul Timișoara. În urma accidentului nu au rezultat victime, ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Ușoare pentru soluționarea accidentului, acolo unde au fost testați cu aparatul alcooltest.

Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic:
Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic:[Sursa foto: Facebook]

Artista a declarat că era în drum spre o sală de dans din Drumul Taberei pentru repetiții la momentul producerii accidentului. Vedeta susține că a trecut prin viață prin lucruri mult mai grave, iar acest mic accident nu reprezintă mare lucru. 

Citeste si: Andreea Bălan, noi detalii despre custodia fetițelor sale: „Mulţi nu au înţeles despre ce este vorba şi au crezut că îl decad din drepturi”

”Mergeam la repetiții cu dansatorii mei și Petrișor, că mâine trebuie să mă prezint la o emisiune, eram undeva prin Drumul Tabarei, că acolo avem sala și când am vrut să fac la un moment dat stânga un șofer n-a văzut roșu și a trecut pe roșu, un șofer din Ucraina, un puști de 22 de ani. Niciunul dintre noi nu a pățit nimic. A fost o mică sperietură, ne-am dat jos, am văzut că suntem ok. Eram singuri fiecare în mașina lui. Sunt avarii, am lăsat mașina la service, o repară în 2-3 săptămâni, îmi dau o mașină la schimb. Vorbesc așa relaxat că am trecut prin multe, ăsta e un mic accident. Important că avem mâini și picioare și că mergem și suntem sănătoși și că nu s-a întâmplat nimic grav, sunt întreagă ”, a afirmat Andreea Bălan, pentru Spynews.ro.

Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic:
Primele declarații ale Andreei Bălan după ce a fost lovită cu mașina în trafic:[Sursa foto: Infotrafic]

Ucraineanul și-a asumat vina

Andreea Bălan a povestit, în continuare, că tânărul în vârstă de 22 de ani și-a asumat vina, deoarece a trecut pe culoarea roșie a semaforului.

Citeste si: Ce spune Andreea Bălan despre relația sa amoroasă: „Prefer ca eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei”

„El și-a asumat vina, nici el n-a vrut îți dai seama. I-a părut rău și asta este, acum fiecare își repară mașina, nu e nicio problemă”, a mai spus cântăreața.

Ce spun polițiștii

„La data de 22.09.2022, în jurul orei 13:08, un bărbat, nascut la data de 23.08.2000, cetățean ucrainean, a condus autoturismul marca Audi A6, negru, pe str Sibiu, sector 6. Când a ajuns la intersecția cu Bd. Timișoara, nu a respectat semnificația culorii roșu a semaforului electric și a intrat în coliziune cu auto marca Range Rover, condus de numita Andreea Bălan, în vârstă de 38 de ani. În urma accidentului nu au rezultat victime ci doar avarierea autoturismelor. Conducătorii auto au fost însoțiți la sediul Biroului Accidente Usoare, pentru soluționarea accidentului, unde vor fi testați cu aparatul alcooltest.”.