Lansări muzicale

Prima piesă lansată pentru Nosfe după moartea sa: Dragoste

Nosfe - Dragoste
Nosfe - Dragoste [Sursa foto: Captură YouTube]
La doar două zile de la înmormântarea lui Nosfe, a fost lansată și prima piesă post-portem.

Nosfe a murit la doar 37 de ani și a lăsat în urma sa foarte multă muzică lansată, cât și piese pe care se pregătea să le lanseze anul acesta sub forma unui album. La doatr o zi de la înmormântarea sa, unul dintre membrii Șatra Benz, Luke, a scris în mediul online că toate piesele pe care Nosfe le pregătise vor fi lansate și toate veniturile vor merge către soția și fetița artistului.

Iată că nu a trecut mult timp și a fi fost lansată prima piesă. 

Citeste si: Ce se va întâmpla cu melodiile pe care le-a compus Nosfe înainte de a muri. Anunțul lui Luke de la Șatra Benz: „Și-a dat viața la propriu pentru muzică”

„Dragoste” este prima piesă lansată după moartea lui Nosfe. Primele reacții din online 

În dimineața zilei de joi, s-a lansat pe contul de Youtube al lui Nosfe piesa „Dragoste”. Fanii au primit cu mare bucurie această piesă și în doar câteva ore a strâns 75.000 de vizualizări. 

În secțiunea de comenttarii, fanii se îndeamnă unii pe alții să dea play melodiilor lui Nosfe pentru a face vizualizări care să contribuie la creșterea unor venituri pentru Mădălina Crețan, soția lui Nosfe și fetița lor, Iris. 

„Toți fanii Nosfe să pună albumele lui pe repeat, să se facă vizualizări, să iasă bani și să crească Iris fără griji”, „Am crescut cu Șatra, încă nu conștientizez ce s-a întâmplat, rămas bun Unchiule, canta pentru îngeri asa cum ai cantat pentru noi. Peace”, „Sunt cel mai loial pana am sa mor” superba piesa, mulțumim unchiule pentru tot, muzica ta va rămâne mereu in inimile noastre odihnește-te in pace”, „Am învățat sa lupt pentru ceea ce îmi doresc, mulțumesc Unchiule!  Muzica ta o vor asculta și alte generații de acum înainte.  Aveți grija de sufletele voastre, oameni frumoși!”, au scris fanii lui Nosfe în mediul online.