Lansări muzicale

Prima Dragoste lansează „Dezbrăcată de greșeli”, piesa de debut de pe EP-ul „Epigraf”: „Ieri te-am urât, azi nu-mi pasă, mâine te caut”

Prima Dragoste lansează „Dezbrăcată de greșeli”, piesa de debut de pe EP-ul „Epigraf”
Prima Dragoste lansează „Dezbrăcată de greșeli”, piesa de debut de pe EP-ul „Epigraf” [Sursa foto: Roton Music ]
Prima Dragoste a lansat videoclipul oficial al piesei „Dezbrăcată de greșeli". Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

Cu piesa „Dezbrăcată de greșeli” va debuta și primul EP al artistei, intitulat „Epigraf”, materialul care reprezintă o radiografie a maturizării Alexandrei Cebotar și a emoțiilor ei. EP-ul cuprinde 5 piese, 5 etape ale transformării unei inimi.

Cu toții am trecut de-a lungul timpului prin relații toxice și am făcut lucruri pe care am ajuns sa le regretăm ulterior. Chiar și așa, mai devreme sau mai târziu, este important să învățăm din greșelile noastre.

Prima Dragoste a lansat marți, 12 aprilie, „ Dezbrăcată de greșeli”, prima lecție învățată de artistă și transpusă în muzică.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de @prima_dragoste__

„Piesa este despre unul din momentele prin care am trecut după o despărțire. Ieri te-am urât, azi nu-mi pasă, mâine te caut.. « Dezbrăcată de greșeli » este și primul single de pe EP-ul « Epigraf », material care o să apară la finalul lunii aprilie. « Epigraf » reprezintă temelia carierei mele muzicale și totodată o primă fază a maturizării mele ca artist”, a declarat Prima Dragoste.

Prima Dragoste - Dezbrăcată de greșeli
Prima Dragoste - Dezbrăcată de greșeli[Sursa foto: Captură YouTube]

Piesa este despre unul din momentele prin care am trecut după o despărțire. Ieri te-am urât, azi nu-mi pasă, mâine te caut... " Dezbrăcată de greșeli" este și primul single de pe EP-ul "Epigraf", material care o să apară la finalul lunii aprilie. "Epigraf" reprezintă temelia carierei mele muzicale și totodată o primă fază a maturizării mele ca artist", a declarat Prima Dragoste.

Videoclip: Prima Dragoste- Dezbrăcată de greșeli