Stiri

Preţ abonament Netflix 2022: Câţi bani trebuie să plătim pe lună pentru a vedea filmele şi serialele de pe platformă?

Preţ abonament Netflix 2022
Preţ abonament Netflix 2022
Preţ abonament Netflix 2022. Accesul pe platforma Netflix se face in baza unui abonament lunar. Iată cât trebuie să plătim pe lună pentru a vedea filmele şi serialele!

Plata abonamentelor Netflix pentru clienții din România se face în euro. Astfel, dacă vrei ca, pe lângă avantajul de a avea acces oriunde și oricând ai conexiune la internet la filmele tale preferate, să ai și un instrument de plată inteligent astfel încât să nu scoți din buzunar mai mulți bani decât e nevoie.

Abonamentul Netflix se scumpește din 2022. Câţi bani vom plăti pe lună?

UPDATE: Vizionează Netflix pe smartphone, tabletă, Smart TV, laptop sau orice dispozitiv de difuzare online, întregul conținut fiind disponibil pentru un tarif lunar fix. Tariful abonamentelor variază de la 7,99 EUR la 11,99 EUR pe lună. Fără costuri suplimentare, fără contracte.

Abonamentul Netflix se scumpește din februarie 2021. Câţi bani vom plăti pe lună?

Citeste si: „Nu priviți în sus“ (Don't Look Up), regizat de Adam McKay, a stârnit numeroase reacții în mediul online! Cum s-au împărțit taberele: „Este atât de real, încât te deprimă"

Tabloidul britanic „The Sun” citează oficiali Netflix care au anunțat majorarea abonamentul standard (este vorba despre abonamentul standard la nivel mondial) va crește de la o medie de 9,95 de euro (aproximativ 48 de lei la un curs de 4,87 lei/euro) la 11,06 euro (aproximativ 54 de lei). Ceea ce înseamnă o majorare medie de 11%.

Abonamentul standard asigură vizionarea filmelor de pe Netflix pe două dispozitive în același timp, la rezoluția de 1080p (1920 x 1080 pixeli), rezoluție „Full HD”, disponibilă pe majoritatea dispozitivelor actuale (televizoare, monitoare, telefoane, tablete, laptop-uri).

Preţ abonament Netflix 2022
Preţ abonament Netflix 2022

Abonamentul premium, care oferă posibilitatea de a viziona Netflix pe 5 dispozitive diferite simultan, în format 4k (la filmele disponibile în acest format) se va majora de la 13,27 euro (aproximativ 65 de lei) la 15,48 euro (aproximativ 75 de lei).

Atenți: prețul va rămâne nemodificat la abonamentul minim, de bază, în cadrul căruia se poate urmări Netflix pe un singur dispozitiv, media mondială a acestui tip de abonament fiind 6,63 euro (aproximativ 32 de lei).

Citeste si: Filmele de succes ale anului 2021! Box office-ul românesc, dominat de filme de acțiune. O singură animație se află în top 10

Prețul abonamentelor Netflix nu va crește semnificativ în România

Revenind în țară, în decembrie 2020 prețurile abonamentelor Netflix România erau următoarele:

7,99 euro (aproximativ 39 de lei) – abonament de bază: filmele pot fi văzute pe un singur dispozitiv, la rezoluție HD (1280 x 720 pixeli)
9,99 euro (aproximativ 49 de lei) – abonament standard: filmele pot fi urmărite pe două dispozitive simultan, la rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli)
11,99 euro (aproximativ 58 de lei) – abonamentul premium: asigură vizionarea simultană a filmelor pe 5 dispozitive separate, la rezoluții Full HD și 4K (Ultra HD, adică 3840 x 2160 pixeli)

Preţ abonament Netflix 2022
Preţ abonament Netflix 2022

Aplicând marja de majorare anunțată de „The Sun”, abonamentele Netflix în țara noastră s-ar putea să nu se scumpească foarte mult. Dacă nu sunteți de acord cu aceste majorări, aveți posibilitatea să vă anulați abonamentul, inclusiv on-line, direct din aplicație.

Dar nu uitați, însă, că Netflix adaugă filme și seriale noi în fiecare lună, de la companii vestite de producție din toată lumea la producțiile originale proprii. Iar dacă nu vreți să vă faceți abonament la Netflix, trebuie să știți că puteți vedea anumite filme și seriale gratuit, procedura fiind una foarte simplă, conform gadgetino.ro.