Stiri

PREMIERĂ: Marea Britanie, reprezentată la Eurovision de un influencer de pe TikTok: „Sunt fan al Eurovision de când eram copil”! Cine este Sam Ryder

Marea Britanie, reprezentată la Eurovision de la un influcencer de pe TikTok
Marea Britanie, reprezentată la Eurovision de la un influcencer de pe TikTok [Sursa foto: Facebook]
Marea Britanie a decis ca un influencer de pe Tik Tok să reprezinte în premieră țara la concursul Eurovision. Cum a reacționat tânărul la aflarea veștii?!

Marea Britanie s-a clasat pe ultimul loc în ultimii doi ani, motiv pentru care toate speranțele se îndreaptă acum către Sam Ryder care va reprezenta țara la Eurovision, Italia, în luna mai, cu piesa originală „Space Man”. Influencerul de pe TikTok este născut în Essex, iar de-a lungul anilor, tânărul a cochetat cu muzica, ajungând să facă cover-uri după piese ale unor artiști consacrați, printre care se numără Adele, Alicia Keys și Justin Biebe, lucru ce i-a adus 12 milioane de urmăritori. 

Marea Britanie, reprezentată la Eurovision de la un influcencer de pe TikTok
Marea Britanie, reprezentată la Eurovision de la un influcencer de pe TikTok[Sursa foto: Facebook]

„Sunt fan al Eurovision de când eram copil, de aceea sunt atât de onorat că mi s-a oferit ocazia de a cânta la un eveniment alături de unii dintre cei mai talentați creatori, interpreți și compozitori din Europa. Sper să dau tot ce am mai bun, astfel încât Regatul Unit să fie mândru. Sunt extrem de entuziasmat că voi prezenta o melodie pe care am scris-o împreună cu prietenii mei vara trecută, acest aspect face ca întreaga experiență să fie și mai specială", a declarat influencerul, conform Daily Mail.

@samhairwolfryder I know she’s rly busy but can someone text this to Adele? #iknowyourebusybut #easyonme #adele #adelechallenge @Adele Access #fyp #singingchallenge ♬ original sound- Sam Ryder

Wrs va reprezenta România la Eurovision 2022

WRS va reprezenta România la Eurovision 2022, de la Torino, Italia, cu piesa "Llamame", în luna mai, după ce a câștigat finala Selecţiei Naţionale, care a avut loc sâmbătă, 5 martie. Reamintim că artistul obţinut 59 de puncte, învingându-i pe Dora Gaitanovici, locul trei, şi Kyrie Mendél, locul doi.

Wrs va reprezenta România la Eurovision 2022
Wrs va reprezenta România la Eurovision 2022[Sursa foto: Facebook]

„Mulţumesc publicului pentru că m-au votat într-un număr atât de mare şi juriului pentru care s-a lăsat convins de momentul meu. Am muncit foarte mult în aceste săptămâni, însă această seară, pentru mine este cireaşa de pe tort, pentru ultimii ani pe care i-am petrecut pe scenă. Mulţumesc echipei TVR pentru profesionalism, familiei mele Global Records şi prietenilor care au fost astăzi alături de mine.”, spune Wrs.

Citește continuarea aici!