Stiri

Premi-vara cutreieră țara! Gabriel din Mureș ne-a luat cei 200 de lei! Înscrie-te și tu la concurs. VIDEO

Premi-vara cutreieră țara! Gabriel din Mureș ne-a luat cei 200 de lei! Înscrie-te și tu la concurs
Premi-vara cutreieră țara [Sursa foto: Radio Impuls ]
Gabriel din Mureș s-a încris la concursul Premi-vara și a fost sunat de matinalii Mishu și Cosmin. Iată cum s-a descurcat

La Radio Impuls ai parte de premii zinice. Concursul nostru, Premi-vara, este în plină desfășurare și poți câștiga premii zilnice, dacă respecți cu atenție regulile jocului. 

Ce trebuie să faci pentru a te înscrie la „Premi-vara”? Poți câștiga zilnic 200 de lei, iar pe 1 iulie dăm o mașină 

Reamintim că pentru a intra în concursul Premi-vara, trebuie să accesezi https://www.radioimpuls.ro/premivara/  și să încarci o fotografie cu tine în rama „Premi-vara”.

Distribuie fotografia pe Instagram și dă-ne tag pentru a te găsi mai ușor, lasă-ne datele tale de contact în formular, iar Mishu și Cosmin te vor suna. Trebuie să fii atent la telefon pentru că matinalii Dimineața Nebună te pot suna de luni până vineri în intervalul orar 9:00- 10:00. Aici urmează o nouă etapă a concursului pentru a intra în posesia celor 200 de lei: 

Cel care va fi sunat, va avea la îndemână trei arme, dintre care își va putea alege una. Cele 3 arme sunt:

Arma 1 « Atenție »: Recunoașterea sunetului auzit (ex. deschisul unei doze de suc);

Arma 2 « Memorie »: Recunoașterea unei piese muzicale și/sau poezie și/sau proverb românesc, urmată de continuarea versurilor acestora; 

Arma 3 « Cunoștințe »: Răspunsul la o intrebare de cultură generală despre România (ex. in ce parte a României este Timișoara).

Dacă ai oferit răspunsul corect, vei fi declarat de Mishu și Cosmin câștigătorul celor 200 de lei. De asemenea, toți cei care s-au înscris în concurs intră în cursa pentru tragerea la sorți de pe 1 iulie. Marele premiu pus în joc este o mașină Hyundai I20, iar marele câștigător va fi anunțat pe paginile social media ce aparțin și în cadrul programelor și emisiunilor de televiziune Kanal D și Radio Impuls. 

Luni, 9 mai, Gabriel a intrat în posesia celor 200 de lei. Iată ce armă și-a ales și cum s-a descurcat: 

Pentru mai multe detalii despre conncurs, poți consulta regulamentul de mai jos