Stiri mondene

Povestea de viață a lui Andrei Bănuță: la 12 ani a aflat că mama lui are cancer: „Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”

Povestea emoționantă de viață a lui Andrei Bănuță: la doar 12 ani a aflat că mama lui are cancer
Povestea emoționantă de viață a lui Andrei Bănuță: la doar 12 ani a aflat că mama lui are cancer [Sursa foto: Captură YouTube]
Andrei Bănuță își bucură fanii cu vocea sa minunată și cu buna lui dispoziție, însă în spatele zâmbetului cald se ascunde o poveste de viață tristă.

Andrei Bănuță este un artist extrem de apreciat de publicul larg pentru talentul său. Piesele sale „Pe limba ta”, „Numele tău” sau „Spune-i mamă” fac furori pe Youtube și mii de vizualizări. Cine îl vede pe Andrei în viața sa de zi cu zi va observa un băiat un o energie foarte bună, mereu vesel, glumeț și carismatic. Însă ce știe foarte puțină lume este că a are o poveste de viață extrem de tristă. 

Citeste si: Andrei Bănuță, dezvăluiri uluitoare despre drama vieții sale! Nu o să îți vină să crezi prin ce a trecut artistul! "M-am îngrășat când mama era bolnavă"

Copilul Andrei Bănuță mergea cu mama sa la medic și o îngrijea: „Mama era o femei splendidă și nu-și putea pierde din strălucire” 

Andrei Bănuță a povestit „În oglindă” cum a aflat că mama sa s-a îmbolnăvit și a luat parte la tot procesul bolii sale. Copil fiind, Andrei mergea cu mama sa la doctor în timp ce tatăl lui făcea bani de tratamente, a învățat să aibă grijă de casă, dar și e mama sa. 

„Mama a fost bolnavă de boala secolului. A avut o tumoră de natură malignă la sân, ulterior a metastazat, am încercat noi împreună cu ea să rezolvăm problema. Dumnezeu a decis că este suficient pentru ea aici. A știut despre ce ea vorba, eu am fost cu ea. Tata era ocupat să facă bani pentru tratamente, controale, în România totul e foarte scump. Nimeni nu-ți suportă chestiile astea. Nu e un reproș pe care încerc să-l aduc cuiva, e o realitate. A trebuit să funcționăm împreună, eram o familie, suntem o familie. În timpul în care tata trebuia să meargă să facă bani, eu mergeam cu mama. Doctorii preferau să- spună bolnavului că e bolnav decât să-i spună unui copil.
O lungă perioadă, mama nu a vrut să accepte. A încercat să se vindece prin tot felul de medicini alternative.

Nu s-a operat din prima, nu a vrut să-și piardă strălucirea cumva. Mi-a zis odată că o să-i cadă părul de la chimioterapie, a zis că îi e teamă că viața ei și a noastră s-ar putea schimba. A spus că alege să-și ducă boala demn decât să-și sperie copilul cu părul căzut de la chimioterapie. Aveam 12 ani”, a povestit Andrei Bănuță, în emisiunea ”În Oglindă”.

Povestea emoționantă de viață a lui Andrei Bănuță: la doar 12 ani a aflat că mama lui are cancer: „Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”
Povestea emoționantă de viață a lui Andrei Bănuță: la doar 12 ani a aflat că mama lui are cancer: „Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”[Sursa foto: Captură YouTube]

Andrei și-o amintește pe mama sa pe nume „Speranța”, ca fiind o femeie superbă, cu o energie aparte. Din acest motiv, Andrei a fost conștient că, deși bolnavă fiind, mama lui nu trebuia să-și piardă din strălucire. 

Povestea emoționantă de viață a lui Andrei Bănuță: la doar 12 ani a aflat că mama lui are cancer: „Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”
Povestea emoționantă de viață a lui Andrei Bănuță: la doar 12 ani a aflat că mama lui are cancer: „Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene”[Sursa foto: Captură YouTube]

„Am fost parte activă din toată asta și sunt mândru. Am învățat să gătesc, să fac curat, am învățat să pun gene false pentru că mama nu mai avea gene, am învățat să o dau eu cu ojă pentru că îi tremura mâna de la citostatice, am învățat să fac tot ce făcea și ea. Pentru că mama mea era o femeie absolut superbă. Era nefiresc să-și piardă prezența. Dacă pe dinăuntru se întâmplau lucruri care nu puteau fi cosmetizate în niciun fel, măcar pe afară să se bucure când se uita la ea. Nu consier greu ce am trăit eu, consier că oricine era în locul meu ar fi procedat la fel”, a mai spus Andrei Bănuță care a mai povestit că în urma a tot ce s-a întâmplat, nu simte nevoia să fie supărat pe Dumnezeu. 

„Dumnezeu știe foarte bine ce face. Când s-a întâmplat cu mama, am avut instinctul de a fi supărat. Am înțeles ulterior că de multe ori primim cea mai bună variantă de rău care se putea întâmpla”, a mai mărturisit artistul.