Stiri

Post Malone împlinește 27 de ani pe 4 iulie 2022. Care este secretul succesului său

Post Malone împlinește 27 de ani
Post Malone împlinește 27 de ani
Post Malone împlinește 27 pe 4 iulie 2022. Artistul are o avere netă de 45 de milioane de dolari. Iată secertul succesului său.

Austin Richard Post, cunoscut profesional sub numele de Post Malone, s-a născut pe 4 iulie 1995, iar anul acesta împlinește 27 de ani. 

Cine este Post Malone?

Post Malone este un rapper american cunoscut pentru melodiile sale bine scrise și pentru gama vocală largă. Malone a câștigat laude pentru combinarea genurilor și subgenurilor pop, hip hop, R&B și trap. De asemenea, a practicat film și televiziune, arătând că nu este doar un act cu o singură pistă.

El este unul dintre mulți rapperi SoundCloud care și-au transformat succesul pe platforma muzicală într-o carieră majoră și faimă la nivel mondial. Vino să-i sărbătorești ziua de naștere cu noi astăzi.

Citeste si: Post Malone a lansat piesa „I Like You”, în colaborare cu Doja Cat

Post Malone împlinește 27 de ani
Post Malone împlinește 27 de ani

Parcusul muzical al lui Post Malone

Post Malone este un nume cunoscut în întreaga lume. Născut în Syracuse, New York, Malone a fost crescut de tatăl său Richard Post și de mama lui vitregă, Jodie. În anii săi mai tineri, Malone a fost introdus în muzică de către tatăl său, care era DJ. în tinereţea lui. A părăsit Tarrant County College pentru a se muta la Los Angeles împreună cu prietenii săi, unde au format grupul de muzică BLCKVRD. În 2015, a apelat la SoundCloud pentru a lansa „White Iverson”, o melodie solo care a primit recunoaștere de la Mac Miller și Wiz Khalifa. Mai târziu în acel an, a fost semnat cu Republic Records pe un contract de înregistrare.

Citeste si: Post Malone și Roddy Ricch au lansat videoclipul oficial al piesei „Cooped Up”

Post Malone împlinește 27 de ani
Post Malone împlinește 27 de ani

În 2016, Malone a lansat primul său mixtape „August 26th”, care face referire la data lansării albumului său de debut. Albumul, „Stoney”, a ajuns să apară târziu, pe 9 decembrie. În 2017, Malone și-a tachinat noul album „Beerbongs & Bentleys”, care a fost lansat ulterior în 2018, după încă o întârziere. Prima melodie de pe album, „Rockstar”, cu 21 Savage, a ajuns pe primul loc în Billboard Hot 100. În 2019, albumul a fost nominalizat la patru premii Grammy și a cântat la premiile Grammy alături de Red Hot Chili Peppers. În același an, a debutat al treilea album de studio „Hollywood’s Bleeding”.

Malone s-a aventurat, de asemenea, în alte activități, cum ar fi deținerea propriei sale linii de rosé francez, Maison No. 9, numită după cartea sa de tarot preferată, Nine of Swords. Vinul a avut un succes atât de mare încât s-a epuizat în două zile. De asemenea, a jucat în câteva filme, în special, „Spider-Man: Into the Spider-Verse” și „Wrath of Man”. În 2022, Malone va lansa al patrulea album de studio „Twelve Carat Toothache”.