Stiri mondene

Phelipe și soția sa, Anca Ciota, vor deveni părinți pentru prima dată! Primele declarații: „Am fost atât de norocoși”

Phelipe și soția sa, Anca Ciota, vor deveni părinți pentru prima dată! Primele declarații: „Am fost atât de norocoși”
Phelipe și Anca Ciota au dezvăluit că vor deveni părinți pentru prima dată. Primele declarații despre fericitul eveniment.

După 15 ani împreună, Phelipe și soția lui, Anca Ciota au decis că este timpul să-și mărească familia. Artistul și prezentatoarea meteo de la Kanal D au anunțat în mediul online, astăzi că vor avea un copil. 

„Am visat mult la acest moment…nu stiam cum o sa fie. Plin de emotie, bucurie, dragoste, va anunt ca vom avea un bebe 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Multumesc sufletelului pentru ca ne-a ales si Ii multumesc Lui Dumnezeu pentru aceasta binecuvantare! Abia astept sa-l tin in brate ❤️ Un nou capitol din viata noastra a inceput…🙏🏻 Multumim Doamne!”, a scrs Phelipe pe Instagram. 

Phelipe și Anca Ciota, primele declarații despre copil! Cum au aflat că vor deveni părinți?! 

Cei doi viitori părinți au fost invitați în platoul emisiunii Teo Show de la Kanal D și au dezvăluit mai multe detalii despre minunata veste. Phelipe și Anca Ciota au dezvăluit că au plănuit să facă un copil în momentul în care se vor muta la casa lor. Și cum și-au terminat casa de curând, și-au și pus planul în aplicare. 

Phelipe și soția sa, Anca Ciota, vor deveni părinți pentru prima dată! Primele declarații: „Am fost atât de norocoși”
Phelipe și soția sa, Anca Ciota, vor deveni părinți pentru prima dată! Primele declarații: „Am fost atât de norocoși”[Sursa foto: Captură Kanal D ]

Anca Ciota: Este un bebeluș sănătos. Am o sarcină foarte ușoară. Nu am pofte, nu am avut grețuri. Sunt în trei luni și două săptămâni, al doilea trimestru. Noi nu ne-am pus pe treabă de ani de zile, având în vedere de 15 ani, poate multă lume crede că de când lucrăm la proiectul ăsta. 

Phelipe: Am zis că anul ăsta. 

Anca: Prin mai am început noi să ne acomodăm. Am fost atât de norocoși, încât din a doua încercare...  

Referitor la momentul în care prezentatoarea a aflat că este însărcinată, semnele au fost destul de clare: „ Începusem eu să mă simt diferit. Decolteul meu devenise cel mai generos și am decis să dac testul de sarcină. Era duminică seara, fără să-i spun lui, a ieșit instantaneu, nu au trecut nici două minute și efectiv am început să urlu. M-a găsit în baie cu testul: a ieșit, vezi că sunt, o să avem. Știu și părinții. Mama lui a aflat prima. N-a mai avut răbdare și a sunat-o pe mama lui. Am insistat foarte tare să le spunem personal. Le-am zis că le pregătim un cadou, le-am pus un body într-o cutie, pe care scria că o să fie bunici. S-a lăsat cu plâns”, a declarat Anca Ciota.