Stiri mondene

Pepe și-a botezat cu fast fiul! Cine au fost, de fapt, nașii lui Pepe JR

Pepe și-a botezat cu fast fiul! Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Pepe JR
Pepe și-a botezat cu fast fiul [Sursa foto: Instagram]
Pepe s-a bucurat din plin sâmbătă seara de o petrecere organizată în cinstea botezului băiețelului său, Pepe JR.

Pepe este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, care se bucură de un real succes atât pe plan profesional, cât și pe plan familial. Cântărețul poate să se declare cu adevărat împlinit după ce familia lui s-a întregit cu totul și a devenit tată de băiat. În ciuda programului său încărcat și pentru că se apropia Postul Crăciunului, Pepe a decis să își boteze băiatul sâmbătă seara, pe data de 19 noiembrie, la un restaurant select din București. 

Citește și: De azi, creștin! Pepe și-a botezat băiețelul, în mare secret! Primele imagini de la eveniment

Pepe și-a botezat cu fast fiul! Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Pepe JR
Pepe și-a botezat cu fast fiul[Sursa foto: Instagram]

Cine au fost nașii de botez ai lui Pepe Jr?! S-a speculat că Andra și Cătălin Măruță l-ar fi botezat pe micuț

Pepe a organizat un botez grandios pentru băiețelul lui, la care i-au fost alături cele mai cunoscute vedete de la noi. Diana Matei și Taraful Cleante, Connect-R și Mandinga au fost câțiva dintre cei care și-au făcut apariția la botezul lui Pepe JR. Pepe și-a dorit foarte mult un băiețel, așa că a fost foarte fericit atunci când a cântat la unul dintre cele mai fericite evenimente pentru familia lui, pe care cu siguranță nu îl va uita toată viața. Artistul le-a avut alături și pe cele doua fiice ale lui, din căsătoria cu Raluca Pastramă, Maria și Rosa. 

Citește și: Yasmine Ody, declarație de dragoste pentru familia sa. Soția lui Pepe radiază de fericire de când a devenit mămică

Pepe și-a botezat cu fast fiul! Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Pepe JR
Pepe și-a botezat cu fast fiul[Sursa foto: Instagram]

Pepe a postat pe Instagram o fotografie cu el și cele două fiice, în descrierea căreia a scris: „Cu iubirile mele”. Nici soția artistului, Yasmine Ody, nu s-a lăsat mai prejos și a atras toate privirile la eveniment datorită ținutei, care îi venea impecabil. Ea a fost extrem de elegantă, purtând un costum alb, care îi evidenția silueta de invidiat. Cei doi proaspăt părinți s-au simțit foarte bine, au dansat și s-au bucurat de fericitul eveniment alături de toți invitații lor. 

În ceea ce privește nașii de botez ai micuțului, s-a speculat că l-ar fi creștinat chiar Andra și Cătălin Măruță, cei care l-au și cununat pe Pepe cu Raluca Pastramă. În mediul online au apărut fotografii cu cei doi prezenți la eveniment, însă se pare că au fost doar invitați, nu nași de botez. 

„Weekend-ul ăsta se pare că eu și Andra am fost din nou nași, de data asta, la băiatul lui Pepe. Băi, oameni buni! Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni măcar să ne întrebe, toată lumea și-a dat cu presupusul. Toată lumea a scris, ca și cum așa ar fi. Puteți să aflați 100% cine au fost nașii pentru că familia a fost aleasă de data aceasta să fie, Giani a fost nașul! Dar era foarte simplu doar dacă voiați să intrați pe Instagram, pentru că oricum știrile astea sunt făcute doar din instagramul nostru și instastory-urile noastre”, a scris Cătălin Măruță în mediul online.

Pepe și Yasmine Ody s-au căsătorit în secret

După ce a divorțat de Raluca Pastramă, Pepe și-a refăcut viața alături de Yasmine Ody, care i-a îndeplinit visul de a deveni tată de băiat. Artistul a preferat să păstreze discreția cu privire la relația și familia lui, așa că a decis să se căsătorească în secret cu iubita lui, iar ulterior le-a dat vestea familiei și apropiaților. El a dezvăluit și faptul că așteaptă al treilea copil, însă în ceea ce privește botezul micuțului Pepe Jr, totul a fost ținut privat, departe de ochii curioșilor. 

Citește și: Pepe și Yasmine au tras o sperietură soră cu moartea! Ce s-a întâmplat cu fiul lor în plină stradă?! Niciunul nu a putut interveni la timp

Pepe și-a botezat cu fast fiul! Andra și Cătălin Măruță au fost nașii lui Pepe JR
Pepe și-a botezat cu fast fiul[Sursa foto: Instagram]

Yasmine Ody este femeia care l-a cucerit pe Pepe și l-a făcut cel mai fericit bărbat după ce l-a făcut tată pentru a treia oară. Ea este de profesie make-up artist și s-a născut în anul 1995, are 27 de ani, iar cei doi pare că se înțeleg foarte bine.