Stiri mondene

Paula Seling, toate detaliile despre fetița pe care adoptat-o în urmă cu 6 ani. În ce relații este cu fostul ei soț: „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”

Paula Seling, toate detaliile despre fetița pe care adoptat-o în urmă cu 6 ani. În ce relații este cu fosul ei soț: „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”
Paula Seling și fiica sa, Elena  [Sursa foto: Facebook/Viva! ]
Paula Seling a dezvăluit cel mai mare secret. Cântăreața a adoptat o fetiță. Micuța se numește Elena, are nouă ani și există în familia ei de șase ani.

Paula Seling, una dintre cele mai iubite și talentate artiste, a oferit recent un interviu emoționant, unde a mărturisit că de 6 ani este mama unei fetițe superbe. În momentul când Paula Seling a adoptat-o, Elena avea aproape 3 ani, iar de curând fetița a venit în fața cântăreței și i-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine!”.

Citește și: Paua Seling a lansat piesa ”Cel Mai Frumos Colind”

Paula Seling, toate detaliile despre fiica sa și relațiile cu fostul soț: „Îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună”

Paula Seling și Radu Bucura nu mai sunt împreună, însă cu toate acestea, artista spune că el este foarte implicat în creșterea micuței. În momentul în care Elena și-a exprimat dorința de a ieși public, tatăl ei a fost de acord. 

„Nu m-a interesat dacă oamenii mă vorbesc sau își pun întrebări la întâlnirea cu noi, iar singurul lucru important, pentru mine, era echilibrul Elenei și starea ei din fiecare zi. Elena este un copil extrem de sensibil, iubitor, determinat, muncitor și talentat în tot ce își propune. M-a uimit evoluția ei, felul în care relaționează cu ceilalți copii, spiritul de lider și dorința ei de a fi mereu prima. Ne iubim enorm și am sentimentul că Dumnezeu ne-a pregătit, pentru venirea ei, de mult timp.

Paula Seling, toate detaliile despre fetița pe care adoptat-o în urmă cu 6 ani. În ce relații este cu fosul ei soț: „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”
Fiica Paulei Seling, Elena [Sursa foto: Facebook]

Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei, îi este foarte apropiat și face tot posibilul să petreacă mult timp împreună. În ultima perioadă, media a început să scrie tot felul de lucruri, unele total pe lângă realitate. Nu mă afectează și nici nu doresc să comentez nimic. Însă, dacă o afectează pe ea, este grav. Într-o zi, m-a luat la discuții și mi-a spus că o prietenă i-a atras atenția asupra unui articol ce spunea că „Paula Seling nu are copii!”, a declarat Paula Seling.

De ce a ținut Paula Seling totul secret

În continuare, vedeta a dezvăluit adevăratul motiv pentru care, până acum, nu a vorbit despre fiica ei. Decizia a fost luată ca urmare a unei întâmplări nedorite, ce a avut loc la o grădiniță pe care Elena o frecventa la un moment dat. Evenimentul a pus-o pe artstă în poziția de a menține discreția cu privire la situația fiicei sale.

Citește și: Paula Seling a transmis primul mesaj după divorțul de Radu Bucura: „Timpul le așează și le rezolvă pe toate”

Paula Seling, toate detaliile despre fetița pe care adoptat-o în urmă cu 6 ani. În ce relații este cu fosul ei soț: „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”
Paula Seling și fiica sa, Elena [Sursa foto: Viva! ]

„I-am explicat că am așteptat ca ea să fie suficient de matură încât să nu o afecteze nimic, totodată, din respect pentru dreptul ei la intimitate. Voiam să fiu sigură că este decizia ei de a fi cunoscută public, de a avea acces la ceea ce spune lumea. Iar cu câteva săptămâni în urmă, a venit la mine și mi-a spus: „Mami, sunt pregătită să afle lumea despre mine! I-am spus asta tatălui ei și, împreună, am decis că, după șase ani de când Elena a stat ascunsă de vorbele lumii, este suficient de matură să treacă prin aceste lecții puternice de viață.

Mi-aș dori că lumea să fie respectuoasă și blândă, așa cum merită suflețelul ei cald, bun, sensibil și luminos, așa cum toți prietenii de familie, cât și cei din media, care știau despre draga noastră, au păstrat discreția și au protejat mediul nostru de familie deja atâta timp”, a spus Paula Seling, pentru  VIVA.