Stiri mondene

Paula Seling este mamă a unei fiice de 9 ani! Artista a adoptat-o acum șase ani, dar a ținut totul secret: „S-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea”

Paula Seling este mamă a unei fiice de 9 ani! Artista a adoptat-o acum șase ani, dar a ținut totul secret: „S-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea”
Paula Seling a adoptat o fetiță în urmă cu șase ani, însă a ținut totul departe de ochii curioși ai publicului. Primele declarații despre fiica sa, Elena.

nPaula Seling a înfiat o fiică în urmă cu șase ani, însă a preferat să nu vorbească despre asta până acum. Artista și-a exprimat mereu dorința de a fi mamă, însă a păstrat foarte bine acest secret. În ultima vreme însă, fiica artistei, Elena, și-a exprimat dorința de a apărea în atenția publicului, la fel ca mama sa.  

Citește și: Paula Seling, toate detaliile despre fetița pe care adoptat-o în urmă cu 6 ani. În ce relații este cu fosul ei soț: „Cu toate întâmplările din viețile noastre, tatăl ei este foarte implicat în creșterea ei”

Paula Seling, prima apariție alături de fiica sa, Elena 

Ultima perioadă nu a fost chiar ceva mai bună din viața Paulei, aceasta divorțând de soțul ei, însă iată că, pe lângă evenimentele și concertele pe care a trebuit să le onoreze, Paula Seling a avut cu ce să-și umple timpul. Artista a dezvăluit lumii întregi că are o fiică de 9 ani pe nume Elena. Artista a adoptat-o când aceasta avea doar trei ani și iată că a venit timpul să afle și publicul despre ea, mai ales că micuța și-a exprimat această dorință. 

Paula Seling este mamă a unei fiice de 9 ani! Artista a adoptat-o acum șase ani, dar a ținut totul secret: „S-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea”
Paula Seling [Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul divorțului dintre Paula Seling și soțul ei. S-a aflat abia acum! Problemele apăruseră în urmă cu câțiva ani: „Îi reproșa mereu”

„Elena este în familia noastră de șase ani. Schimbarea vine doar în prezentarea ei în fața publicului. Am considerat important, până acum, să ne dăm timp de a se așeza toate în familia noastră, de a crește și de a fi suficient de matură încât să decidă singură dacă vrea sau nu să apară în viața publică. În ultima perioadă, s-a exprimat mai des că dorește să afle lumea despre ea. Și, iată, fata noastră superbă a crescut și ne bucurăm enorm de Elena!”, a declarat Paula Seling pentru Viva!

Paula Seling este mamă a unei fiice de 9 ani!
Paula Seling este mamă a unei fiice de 9 ani[Sursa foto: Facebook]

În continuare, Paula Seling a dezvăluit ce a determinat-o să țină totul ascuns de opinia publică. Artista a povesit că fiica sa a avut parte de o întâmplare nedorită. 

„Am ales discreția în fața opiniei publice ca urmare a unei întâmplări nedorite, la o grădiniță la care Elena a fost temporar și în urma căreia a venit plângând acasă. Viața unui copil în situația Elenei este destul de complicată, copiii, uneori, preiau discuții din cadrul familial și pot să se necăjească unii pe alții, în comunitate. Nu e vina lor, poate că societatea are anumite moșteniri din vremea veche, așa că am preferat să nu comunicăm această bucurie până când Elena nu va fi suficient de matură să înțeleagă ce i se întâmplă și să fie puternică în fața oricăror situații”, a mai spus Paula Seling pentru aceeași sursă citată.