Stiri mondene

Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura: „Fără să știm că vom regreta uneori”

Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura
Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura [Sursa foto: Facebook]
Planurile Paulei Seling nu se opresc după despărțirea de Radu Bucura. Iată ce decizie a luat artista.

Paula Seling și Radu Bucura formau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au divorțat după 17 ani de mariaj, aniversare pe care ar fi trebuit să o sărbătorească anul acesta. Mai mult, vedeta și fostul ei partener de viață au încheiat colaborarea profesională, Radu fiind managerul artistei pentru o bună bucată de vreme. Conform surselor, motivul conflictelor din căsnicie era fix legat de cariera ei.

Paula Seling ar fi fost nemulțumită de sprijinul insuficient primit din partea soțului său, pe plan profesional, fapt pentru care i-ar fi reproșat acest lucru în repetate rânduri. 

Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura
Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura[Sursa foto: Facebook]

Paula Seling a lansat ” Mândru cer senin”, o piesă dedicată românului optimist 

Acum a ales să se concentreze pe muzică și să își bucure fanii cu noi lansări muzicale.

În urmă cu câteva zile, cântăreața le-a dat o veste bună admiratorilor ei. Mai exact, Paula Seling a lansat un nou single, însoțit de un videoclip care le amintește tuturor cât de importante sunt „rădăcinile” din familie și legătura cu părinții. 

Citește și: VIDEO: Paula Seling, moment artistic într-o biserică din Brașov, în Săptămâna Mare! Anunțul făcut de artistă: „Ce s-ar face inima fără iubire”

„Am scris „Mândru cer senin” dintr-o întâmplare …nu speram să fie o piesă atât de veselă și apropiată de felul pozitiv și optimist al românului, de a fi. Mă gândeam, scriind, la dorința noastră, când eram mici, de a crește și a fi adulți, fără să știm că vom regreta uneori. ‘Nu crește, e o capcană!, umblă o vorbă. Aș fi vrut, mereu, să rămân copil, protejat de brațele iubitoare ale părinților, ferită de răutățile lumii, bucurându-mă de frumusețile vieții lipsite de griji, de acasă. De aceea, acasă e locul cel mai plin de amintiri. Plin de iubire și de libertate. Mama, tata, vă mulțumesc că îmi sunteți, că mi-ați dat totul. Eu sunt așa, datorită vouă!”, a declarat Paula Seling, în exclusivitate pentru  Mediaflux.ro

Paula Seling a vorbit despre cum reușește să aibă un stil de viață echilibrat

De-a lungul anilor, Paula Seling a fost apreciată pentru frumusețea ei naturală. Pe lângă sportul pe care îl face constant, artista a dezvăluit și ce trucuri de înfrumusețare.

Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura
Paula Seling, decizie radicală după despărțirea de Radu Bucura[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Paula Seling a divorțat în secret! Anunțul făcut chiar de managerul cântăreței: „Da este adevărat”

„Îmi place să alerg când am timp. Fiind tot timpul pe drum, încerc să găsesc săli de sport în orașele unde merg și îmi iau puțin timp de antrenament. Nu reușesc mereu, dar măcar încerc. Am o cremă românească de față pe care o folosea mama când eram mică și cu care mă dau și azi, ca bază, indiferent ce alte creme îmi cumpăr din când în când”, a mai spus Paula Seling, pentru sursa citată anterior.