Stiri mondene

Paula Hriscu, live la Dimineața Nebună, de la petrecerea de 1 decembrie din studioul Radio Impuls

Paula Hriscu, live la Dimineața Nebună, de la petrecerea de 1 decembrie din studioul Radio Impuls
Paula Hriscu [Sursa foto: Radio Impuls ]
Paula Hriscu a fost și anul acesta alături de matinalii Mishu și Cosmin de 1 decembrie. Ce piese a interpretat artista?!

Paula Hriscu este și anul acesta în studioul Radio Impuls  alături de matinalii Mishu și Cosmin în ediția specială de 1 Decembrie. Îndrăgita cântăreață este foarte mândră de țara ei și a venit pentru a transmite urări românilor de pretutindeni. Paula a cântat live pentru ascultătorii de la radio și a mărturisit pentru ce îi mulțumește ea româniei.

Citește și: Program Paradă 1 Decembrie 2022. Vezi la ce oră începe evenimentul dedicat Zilei Naționale a României 2022

Paula Hriscu, live la Dimineața Nebună, de la petrecerea de 1 decembrie din studioul Radio Impuls
Paula Hriscu [Sursa foto: Radio Impuls ]

Paula Hriscu cântă live piesa „Românie, mândru plai!” la petrecerea de 1 Decembrie 

Paula Hriscu este cea de-a doua invitată de la „Dimineața Nebună”, care a venit să trasmită voie bună și urări prin cântec. Artista a fost invitată și în ediția de anul trecut și se bucură că a respectat tradiția de a veni în emisiunea de la Radio Impuls și în acest an.

Paula Hriscu a interpretat cu ocazia acestei zile de sărbătoare piesa „Românie, mândru plai!”.

Citește și: Nicolae Ciucă: „Să arătăm că 1 Decembrie este, cu adevărat, ziua unităţii noastre, o zi a tuturor celor a căror inimă tresaltă în faţa tricolorului”

„Eu vreau să mulțumesc României pentru educația și cultura prin care ne-a îmbogățit sufletul și mintea. Vreau să îi mulțumesc pentru frumusețile naturii cu care Dumnezeu a înzestrat-o din toate punctele de vedere și vreau să îi mulțumesc pentru obiceiurile și tradițiile care cumva ne definesc ca români”, a mărturisit Paula Hriscu.

Paula Hriscu le-a oferit ascultătorilor Radio Impuls un cadou special de Moș Nicolae și a lansat în premieră live colindul „Iisus în casa noastră”. Artista a interpretat pentru prima dată colindul care va fi lansat oficial pe data de 6 decembrie. 

Anul trecut, Paula Hriscu a venit cu o bâtă în studioul la „Dimineața Nebună”. Anul acesta, artista a adus din nou bâta și a interpretat piesa „M-o trimis mama la capre”.